Bratseth AS inn i VVS Norge Prosjekt

 
Bratseth AS inn i VVS Norge ProsjektBildet: F.v.: Arnt Rune Rausand, Rune Midthaug og Erlend Berg
Det har vært en sterk inngang på det nye året for VVS Norge Prosjekt. Bratseth AS på Nordvestlandet er den ferskeste medlemsbedriften i den landsdekkende kjeden.

Det er en ambisiøs bedrift som har gått inn i VVS Norge Prosjekt-folden. Bratseth AS, lokalisert i Sunndal og Molde, er en teknisk leverandør innen prosjektering, elektro og ventilasjon. Daglig leder i bedriften, Rune Midthaug, ser allerede store fordeler med å være en del av fellesskapet i VVS Norge Prosjekt.

- Ventilasjon er allerede en viktig del av vår virksomhet. Å være medlemsbedrift i VVS Norge Prosjekt vil sette oss bedre i stand til å levere ytterligere verdi for kunder på denne fronten. Særlig innkjøpsbetingelsene kommer til å utgjøre en vesentlig forskjell. Der vi før risikerte å bli utkonkurrert på pris, vil vi nå få gunstige priser forhandlet frem av kjeden. Dermed kan vi fokusere fullt og helt på det aller viktigste – kvalitet til våre kunder, sier Rune Midthaug, daglig leder i Bratseth AS.

Bratseth AS har hele Møre og Romsdal som nedslagsfelt, der de blant annet jobber mot en god del faste kunder.  Midthaug forteller om et 2022 som lover bra aktivitet i området.

- Ordreboka for 2022 ser veldig bra ut og vi har kommet godt i gang med det nye året. En trend vi har observert i markedet er at vi gjerne møter større konkurrenter. Da er det betryggende å være en del av en større kjede, der vi også kan dele erfaringer med andre firmaer med spisskompetanse innen ventilasjon. Vi kjenner jo allerede godt til Comfort-bedriften Hustad Rør og Flataker VVS, men det blir spennende og lærerikt å stifte nye bekjentskap i VVS Norge-felleskapet.

Erlend Berg, leder av VVS Norge Prosjekt, er strålende fornøyd med nysigneringen.

- Det er svært gledelig å få signert en kvalitetsbedrift som Bratseth AS etter et sterkt 2021 for VVS Norge Prosjekt. Bratseth AS har levert utmerkede resultater for sine kunder siden 1953, og vi skal bidra til å styrke konkurransekraften deres på ventilasjonsfronten ytterligere. Gjennom gode betingelser, verktøy og tilrettelegging skal vi spille dem gode, slik at de fortsette å levere kvalitetstjenester til sine kunder, sier Berg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår