Heidenreich vokste kraftig i 2021

 
Heidenreich vokste kraftig i 2021Bildet:Fra venstre: VA-direktør Morten Lerengen, salgsdirektør VVS, Ole Petter Klavestad og administrerende direktør Bjørn Moen.
- Heidenreich tok ytterligere markedsandeler i 2021, og opplevde kraftig omsetningsvekst, melder selskapet.

- For Heidenreich ble året som nå er historie et spennende år på alle måter, både med tanke på Korona, vareleveranser, råvarepriser og ikke minst etterspørsel. Til tross for en markedssituasjon med et voldsomt press på priser, leverte vi en økning på nesten 13% i omsetning. Bransjestatistikken viser også at vi fikk en kraftig økning i markedsandeler, sier administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen, i en pressemelding. 

Tydelig signaler

- Man skulle kanskje tro at henteomsetning i butikkene skulle gå ned, med koronarestriksjoner og utfordringer for våre butikkansatte og kunder. Men tvert imot har vår butikkomsetning vokst nesten 18 %, altså langt mer enn totalt i Heidenreich. Volumveksten vi leverte i fjor sett opp mot bransjestatistikken gir tydelig signaler om at Heidenreich fortsatte å ta markedsandeler også i 2021, sier Moen videre.
 
Roser «Team Heidenreich»

- Forventningene våre til januar i år har derfor vært skyhøye, og vi er svært fornøyde med å levere en fortsatt god vekst i januar 2022. Selskapet kan vise til en rekordartet omsetningsøkning på over 25% sammenlignet med januar 2021, sier han. 
Moen understreker at den fantastiske salgsutviklingen Heidenreich leverte også i 2021 viser at hans kolleger i Heidenreich bretter opp ermene og står på for kundene hver dag. 

- Vi gjør vårt ytterste for at hver enkelt kunde skal føle seg spesiell og ivaretatt – hver dag gjennom hele året. Jeg er ydmyk og stolt over å lede denne gjengen som vi omtaler som Team Heidenreich» avslutter Bjørn Moen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår