Camfil City lufter inneklimaspørsmål

 
Camfil City lufter inneklimaspørsmålBildet: Camfil City - en virtuell by i vekst
VVS-DAGENE 2022: Camfil gjort basiskunnskap om renluftsbehov og - løsninger tilgjengelig for alle, gjennom en nylig etablert virtuell by.

Camfil City er en virtuell verden som gir informasjon og forslag til produkter og løsninger for ulike utfordringer med innendørs luftkvalitet. Camfil har utviklet denne virtuelle 3D-verdenen som et digitalt verktøy for våre ansatte og kunder – og alle som er nysgjerrige på et tema som opptar hele verden, nemlig luftforurensning inne og ute.

Det er lagt særlig vekt på brukeropplevelsen for at Camfil City skal bli så morsom, informativ og nyttig som mulig. Når du har ankommet Camfil City kan du «gå inn i» et spesifikt industrimiljø - og klikke, trekke og rotere rundt omkring i byen for å besøke forskjellige industribygg. Du kan zoome og klikke for å se innsiden av bygningene også.

- Fantastisk brukeropplevelse

Ulike «klikkpunkter» viser hvor besøkende kan utforske byen for å få mer informasjon. I byen er disse klikkpunktene plassert på bygninger som representerer ulike bransjer. Når man klikker på et slikt punkt i en bygning, "går" man videre inn i bygget. Innenfor ser man nå et annet sett med klikkpunkter plassert i de forskjellige rommene – og disse representerer applikasjoner for akkurat denne industrien. Klikker man så på en applikasjon/et rom, er det mulig å zoome inn i dette rommet ved hjelp av nye klikkpunkter. På skjermen dukker det så opp ulike problemer som kan oppstå i applikasjonen - og hva Camfil tilbyr for å kunne løse disse.

- Mitt mål var å skape 3D-grafikken i Camfil City i høy kvalitet, visuelt tiltalende, med rask nedlasting og fantastisk brukeropplevelse. Å besøke byen er både morsomt og lærerikt, sier Lori Heck, 3D-artist og designansvarlig hos Camfil USA.

Den livsviktige inneluften

De fleste er opptatt av luftforurensning ute – men hva med luften innendørs? Den luften som du faktisk tilbringer mesteparten av livet ditt med å puste i? Hvilke applikasjoner hjelper på de ulike utfordringene? Hva trenger for eksempel en operasjonsstue på et sykehus, sammenlignet med et lager eller et museum? Dette kan du enkelt finne ut ved å besøke Camfil City, hvor man presenterer løsninger for hvordan det er mulig å oppnå sunn luftkvalitet i forskjellige miljøer og industrier.

Den virtuelle 3D-verdenen er tilgjengelig på www.camfil.no, 

Camfils representanter blir dessuten å treffe fra 19.-21. oktober i Hall D på VVS-dagene på Lillestrøm.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår