Camfil jakter på nye bærekraftmål

 
Camfil jakter på nye bærekraftmålRapporten belyser overgangen mellom å se tilbake på arbeidet som er gjort det siste året, med å se fremover på bærekraftsreisen.
Camfil fortsetter nå bærekraftsreisen for å gjøre innendørs luftkvalitet (IAQ) mer bærekraftig i tråd med visjonen: "Ren luft - en menneskerett".

Den nye generasjonen Hi-Flo-luftfilter reduserer energiforbruket med over 105 millioner kWh per år i Europa og reduserer CO2-utslippene med 25 620 tonn. Den nye generasjonen Hi-Flo luftfilter har også miljøvaredeklarasjoner (EPD).

CHIEF AIRGONOMICS OFFICER - NYTT INITIATIV

Camfil har lansert det nye konseptet "Chief Airgonomics Officer", et initiativ som tar sikte på å informere og oppmuntre organisasjoner over hele verden til å ta ansvar for inneluftkvaliteten (IAQ) vi mennesker puster inn. Initiativet inviterer organisasjoner til å utnevne luftkvalitetsansvarlige på arbeidsplassene sine, som blir "The Voice of Clean Air" - den interne stemmen for ren luft.

MILJØVAREDEKLARASJONER (EPD)

Camfils filtreringsløsninger har stor innvirkning på bransjen, og selskapet ønsker å underbygge sin bærekraftsinnsats med transparente analyser. Camfil har utarbeidet miljøvaredeklarasjoner (EPD-er) for å redegjøre for redusert karbonavtrykk og oppfylle kundenes krav til bærekraft.

ECOVADIS GULL-KLASSIFISERING

I 2022 oppnådde Camfil Svenska AB gullklassifisering i bærekraftsvurderingen utført av EcoVadis. Ecovadis er en plattform som bruker anerkjente metoder for å evaluere hvor tydelig og strukturert selskaper arbeider med bærekraft. Camfils bærekraftsytelse ble vurdert i kategorien: Produsent av spesialmaskiner, og Camfil er plassert blant de 5 % beste resultatene.

Rapporten belyser overgangen mellom å se tilbake på arbeidet som er gjort det siste året, med å se fremover på bærekraftsreisen. Ettersom bærekraftspørsmål er i stadig utvikling, fokuserer Camfil på og fornyer kontinuerlig sine miljømessige, sosiale og økonomiske bærekraftprioriteringer. Anne-Marie von Salis, direktør for bærekraft hos Camfil, bekrefter at 2022 for det meste har handlet om å kartlegge Camfils bærekraftsarbeid for å finne de viktigste fokusområdene for fremtiden. Hun kan nå med stor selvtillit si at Camfil er klar til å ta bærekraftsarbeidet til neste nivå.

Last ned Bærekraftsrapporten for 2022: Sustainability Report 2022 (ENG)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår