Dextro slår an hos medlemmene i VVS Norge

 
Dextro slår an hos medlemmene i VVS NorgeBilde fra da VVS Norge og VB Smart ble enige om partnerskap: Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge (t.v.) og Øystein Kjellsen, daglig leder i VB
I fjor høst kjøpte VVS Norge seg inn i VB sitt selskap B Smart, som utvikler HMSK-systemet som nå har fått navnet Dextro. Ambisjonen er i felleskap å utvikle byggebransjens beste kvalitetssikringssystem.

Dextro er et enkelt og oversiktlig verktøy for timeføring, dokumentasjon, kvalitetssikring og HMS. Da VVS Norge kjøpte seg inn, skjedde det som følge av et behov hos medlemsbedriftene for et solid KS-system. I desember i fjor begynte de første VVS Norge-bedriftene å ta i bruk kvalitetssikringssystemet, og de melder om positive opplevelser.

- Som rørlegger er det viktig å produsere effektivt i hverdagen. Da må papirarbeidet ta minst mulig tid, samtidig som vi også opprettholder kvaliteten på denne delen av arbeidet. Dextro er riktig verktøy for at dette blir best mulig på kortest mulig tid, sier Steinar Aamodt, daglig leder i Bademiljø - Rørleggermester Steinar Aamodt, i en pressemelding.
 
- Ved å benytte Dextro er ikke utførende rørlegger avhengig av at det har blitt gjort forarbeid av de som sitter på kontoret. Dette frigir tid for de som sitter på kontoret, samtidig som dokumentasjonen blir god, sier Espen S. Aulie, daglig leder i Comfort A-Auli AS.
 
Kenneth Skogsrud, daglig leder i Bademiljø - Ringside Rørleggerbedrift AS forteller om gode tilbakemeldinger fra sluttkunder etter bruk av Dextro. 

- Endelig kan vi med hevet hode skryte av å ha ett komplett HMS/K system som er fullt ut integrert med de dataverktøyene vi bruker i det daglige. Vi får tilbakemeldinger på at vi leverer svært gode rapporter nå og vi kan med enkelthet lage egne, kunde- og prosjekttilpassede sjekklister. Og endelig har vi en internhåndbok som til enhver tid er oppdatert og tilpasset våre rørleggere sin hverdag, sier han.
 
Dextro inneholder blant annet informasjon som rutinebeskrivelser, sjekklister for utføring av oppdrag, avvikshåndtering og kvalitet- og personalhåndbok. Systemet er integrert med Cordel slik at man overfører jobber til utførende rørlegger med tilhørende sjekklister og rutinebeskrivelser. Timer og materiell føres rett i Dextro-app der bilder og dokumentasjon kobles sammen og synkroniseres over til Dextro web.

- Vi som jobber med Dextro er veldig stolt over å levere et system med mye faglig innhold. Det er veldig kjekt å bistå VVS Norges bedrifter med søknad for sentral godkjenning, bistand for tilsyn, prosjektledelse, HMS, personal- og regelverks spørsmål, sier Elise Støle, drifts- og utviklingsleder i Dextro.

 Fakta om Dextro:

• Mest mulig informasjon samlet på et sted og alltid oppdatert i henhold til gjeldene lover og regelverk

• Gir potensiale for økt produktivitet

• Mindre administrasjon og full sporbarhet

• Ferdige maler for rørlegger og ledelse med automatiserte rapporter

• Effektivisering av arbeidsprosesser for leder og rørlegger

• Påvirkningskraft for videreutvikling

• Bistand for prosjektledelse, HR, HMSK og effektivitet

• Bistand for Sentral Godkjenning og tilsyn

• Kort vei til faglig og teknisk support

• Tett samarbeid med din bedrift

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår