Får ny rolle i Froster AS

 
Får ny rolle i Froster ASBildet: Knut Tøraasen
Knut Tøraasen, tidligere salgsingeniør og produktansvarlig for VA/VVS-porteføljen, har tiltrådd i rollen som kommersiell direktør i Froster AS fra 1. juni.

Med solid omsetningsøkning og stadig flere kunder som velger Froster AS som sin partner innen valg av pumper- og prosessutstyr, ansetter selskapet kommersiell direktør (CCO) for å tilrettelegge for videre vekst.

– Knut har sterk forretningsbakgrunn og solid erfaring fra kommersielt arbeid i en rekke bransjer og kjente merkevarer. Jeg er trygg på at vi gjennom hans erfaring og personlighet tar oss til neste nivå, sier en entusiastisk daglig leder Artur Burdek i en pressemelding.

– Burdek fortsetter: Vi øker i omsetning, antall større prosjekter, og ansatte. Da er det viktig å ha de rette folkene på plass til rett tid. Kvalitetsprodukter og kompetente medarbeidere gir kunden trygghet når de velger oss. Vi setter søkelys på kundens totale kostnadsbilde og velger produkt ut fra levetidskostnad. Kvalitetsprodukter innebærer gjerne en litt høyere inngangsbillett, men når vi ser på reduksjon i antall driftsstopp, kostnader forbundet med reservedeler og service, blir det totale investeringen positiv for kunden.

Froster AS ble etablert i år 2000. Selskapet har i dag 10 ansatte og omsetter for NOK 30 Millioner. I porteføljen finner vi solide merkenavn fra Europa og USA.
– Vår samlede kompetanse, bredden i utvalget av løsninger og et oppriktig ønske om å skape langsiktige og bærekraftige løsninger for våre kunder og samarbeidspartnere, er blant våre viktigste suksessfaktorer, kommenterer Knut Tøraasen.

– Det er med stolthet og ydmykhet jeg tar fatt på de oppgavene som ligger til den nyetablerte rollen i Froster og vi vil lykkes som et team – ikke bare internt, men sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, avslutter Tøraasen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår