Nyansatt i CTC Ferrofil

 
Nyansatt i CTC FerrofilBildet: Anders Saupstad
CTC Ferrofil har ansatt Anders Saupstad som ny distriktsansvarlig selger for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark fra 14. august 2023.

Anders Saupstad, 41 år, har lang erfaring i bransjen og kommer til CTC Ferrofil etter å ha drevet sin egen rørleggervirksomhet i Trondheim 10 år.  I tillegg har han fagutdannelse som rørlegger og tidligere bakgrunn fra utenlandstjeneste i forsvaret. Dette gir Saupstad en unik kombinasjon av teknisk kompetanse og bransjeerfaring, noe som gir en god forståelse for kundens behov. Hans omfattende nettverk og kjennskap til bransjen vil være avgjørende for å bygge sterke kunderelasjoner og videreutvikle CTC Ferrofils tilstedeværelse på markedet.

- I CTC Ferrofil er vi glade for å ønske Anders Saupstad velkommen ombord som en verdifull ressurs for selskapet, sier Ole A. Valnes, daglig leder CTC Ferrofil AS. - Hans bakgrunn og erfaringer gir ham et solid fundament for å forstå våre kunders behov og levere skreddersydde løsninger, mener Valnes.

Anders Saupstad er bosatt i Trondheim med sin samboer og to barn. Han ser frem til å ta fatt på denne nye utfordringen og bidra til vekst og suksess for både sine fremtidige kunder og for CTC Ferrofil i Norge.

CTC FerroFil AS tilhører Enertech AB i Sverige som er en del av NIBE Climate Solutions.
Med nærmere 100 års erfaring arbeider CTC aktivt for et bærekraftig og fossilfritt samfunn. De tilbyr et bredt produktsortiment, som bergvarmepumper, luft-/vannvarmepumper, innendørsmoduler, varmtvannsberedere, storberedere, elektrokjeler med mer.

- Vi er mest kjent for våre grønne kjeler som har gitt varme til mange millioner husholdninger over hele Europa. Vi var først ute med fyrkjeler med innebygd varmtvannsbereder, vi utviklet beredere med vår egen Heat Injection-teknologi, og vi var de første som lanserte varmepumper for luft/vann. Vi overdriver derfor ikke når vi sier at vi har utviklet bransjen, sier Valnes avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår