FLOW Trøndelag VVS blir underentreprenør i Sit-prosjekt

 
FLOW Trøndelag VVS blir underentreprenør i Sit-prosjektBildet: Jonny Bech, leder for prosjektavdelingen i FLOW Trøndelag VVS (t.v.) og Kim Johansen, prosjektsjef hos Betonmast Trøndelag,
Et stort studentbolig-prosjekt er i gang i Trondheim. Studentsamskipnaden Gjøvik, Ålesund og Trondheim (Sit) skal bygge 724 nye studentboliger. FLOW Trøndelag VVS er meget fornøyde med å få ta del i dette prosjektet i Nardovegen 12-14, like ved Gløshaugen.

Prosjektet har Sit som byggherre og Betonmast Trøndelag som totalentreprenør. FLOW Trøndelag VVS er underentreprenør og leverer sanitær, sprinkler, varme- og kjølesentral på prosjektet.

- Dette er et stort og viktig prosjekt, og vi er veldig stolte og takknemlige for at Betonmast Trøndelag har valgt oss i FLOW Trøndelag VVS som underentreprenør på rørsiden i dette prosjektet sier leder for prosjektavdelingen, Jonny Bech, i en pressemelding.

- Det har lenge vært studentboligmangel i Trøndelag, og det er flott å få ta del i et prosjekt som er med på å avhjelpe boligbehovet for framtidens studenter i byen vår. I tillegg er både Betonmast Trøndelag og Sit meget bevisst gode miljøtiltak og ivaretakelse av sosial bærekraft i planleggingen av denne flotte studentbyen som skal bygges, mener Bech.

- Å ta del i prosjekter som dette, som både bistår til at Trondheim blir en enda mer attraktiv studentby og som også har fokus på bærekraft og miljø synes vi er meget positivt og spennende. Vi ser fram mot samarbeidet med Betonmast Trøndelag og gleder oss til å komme i gang med prosjektet avslutter Bech.

Nardovegen 12-14. Illustrasjon: Agraff arkitektur.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår