Haaland Mo og Union VVS går sammen på Helgeland

 
Haaland Mo og Union VVS går sammen på HelgelandBildet: Begge bedriftene er i dag sterkt etablert både i service og prosjektmarkedet, Union VVS innen rørtjenester og Haaland Mo som en tverrfaglig leverandør. Fra venstre: Remi Wågan, Therese Jürgensen, Lars Møgster, Adrian Benjamin Olsen og Lars M. Høgaas
To av helgelandsregionens sterkeste fagmiljø innen VVS forener krefter. Fra og med 31.03.2023 slås Haaland Mo og Union VVS sammen.

- Vårt mål er intet mindre enn å bygge videre på det sterke tverrfaglige miljøet i Haaland Mo og sammen skape regionens råeste fagmiljø på VVS. Sammenslåingen er et tydelig tegn på begge bedriftene sin tro på kraften i samarbeid og lokalt eierskap for å styrke og utvikle kompetansemiljøene på Helgeland, sier daglig leder i Haaland Mo, Lars M. Høgaas.

- Union VVS og Haaland Mo er like ivrige etter å jobbe sammen for å levere solide og bærekraftige tekniske tjenester til kundene, for fremtiden gjør de det sammen i Haaland-drakten, understreker Høgaas.

Unik mulighet

Begge bedriftene er i dag sterkt etablert både i service og prosjektmarkedet, Union VVS innen rørtjenester og Haaland Mo som en tverrfaglig leverandør. Driveren for sammenslåingen ligger for Union VVS i et mål om å bli tverrfaglig, Haaland Mo ser på dette som en unik mulighet for å gjøre det sterke fagmiljøet de over år bygd opp enda mer robust. I tillegg vil Haaland med sammenslåingen også bli etablert i Sandnessjøen hvor Union VVS i dag har en egen avdeling.

Administrerende direktør i Haaland, Remi Wågan er strålende fornøyd.

- Vi ser det som en sterk anerkjennelse av Haalands samlede kompetanse at Union VVS så til oss når de vurderte kandidater å bygge videre med. Dette er vi stolte over. Vi har hatt en meget god prosess, og ser frem til å fortsette reisen sammen, sier Wågan.

- Union VVS har over år vist seg som en solid bedrift med faglig dyktige ansatte og en god
bedriftskultur. Vi gleder oss over at vi nå sammen skal fortsette reisen sier Lars M. Høgaas.

Knytter sammen Helgeland

Lars Møgster, daglig leder i Union VVS er også meget fornøyd.

- Vi har fulgt Haaland Mo over år, og er imponert over det sterke tverrfaglige miljøet de har bygd opp stein for stein. Det at vi nå går sammen vil styrke kompetansen, samtidig er det viktig at det er en lokal aktør som ønsker å knytte sammen Helgeland. Vi gleder oss over å bli en del av dette, og sammen ta steg for steg videre sier Lars Møgster.

Fra og med 31.03.2023 vil sammenslåingen være et faktum. Innflytting i felles lokaler i det mye omtalte Plussbygget til Haaland i Mo i Rana, vil skje i juni.

Haaland Mo AS

-Etablert 1950

-110 ansatte

Leverer tjenester innen:

• Elektro

• Automasjon

• VVS

• Ventilasjon

• IT og telefoni

Union VVS

-Etablert 2019

-42 ansatte, Avdeling på Mo og i Sandnessjøen

Lever tjenester innen:

• VVS

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår