Fusjonerer fra nyttår

 
Fusjonerer fra nyttårBildet: Grethe Bergly, CEO i Multiconsult og Arne Jorde, daglig leder i Erichsen & Horgen
Erichsen & Horgen AS (org. nr. 929 308 697) fusjoneres inn i Multiconsult Norge AS (org. nr. 918 836 519) med virkning fra 1. januar 2022.

- Bakgrunnen for fusjonen er for å samle den norske rådgivende virksomheten i ett selskap, og for å få en mer hensiktsmessig struktur i Multiconsult konsernet. En viktig konsekvens av fusjonen er at Multiconsult Norge AS går inn som avtalepartner for samtlige kontrakter hvor Erichsen & Horgen AS i dag har et avtaleforhold, sier daglig leder i Erichsen og Horgen, Arne Jorde, i en pressemelding.

- Den største endringen for deg som kunde eller samarbeidspartner er at vi gjennom Multiconsult kan gi deg enda flere tjenester med høy kvalitet, ledende fagkompetanse og styrket bemanning av de enkelte oppdrag. Oppfølging av pågående prosjekter og rammeavtaler og hvordan vi forholder oss til nye muligheter i markedet vil skje som tidligere. Vi ønsker også å presisere at du vil fortsatt møte de samme kjente ansiktene og kontaktpersoner som tidligere, understreker Jorde.

- Vi mener at vi som et samlet Multiconsult vil være enda bedre rustet til å yte dere som kunder og samarbeidspartnere den service- og kompetanse dere fortjener i et marked som stadig endrer seg, sier Jorde avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår