GROHEs GIVE-utdanningstruck til Norge

 
GROHEs GIVE-utdanningstruck til Norge
Som en del av en omfattende Europa-turné gjester GROHEs GIVE-utdanningstruck Norge i september.

Fra den 25. til 28. september er GROHEs store, internasjonale utdanningstruck på rundtur i Norge hos utvalgte Ahlsell-butikker. Trucken er bemannet med et team av lokale GROHE-medarbeidere, og målet er å presentere og undervise i nye produkter, løsninger og trender på grossistenes egen hjemmebane.

Trucken er én av fire internasjonale XXL-trucker som GROHE rår over, og den er spesialinnredet til undervisningsformål. Den rommer derfor avanserte treningsfasiliteter og kan skreddersys til de besøkendes særskilte behov og ønsker. Den er en viktig del av GROHEs omfattende utdanningsprogram GIVE (GROHE Installer Vocational Training and Education) som støtter og samarbeider med fagskoler og utdanningsinstitusjoner i ca. 40 land. Dessuten brukes den målrettet til kontakt og samarbeid med rørleggere og grossister.

I tillegg til Norge skal trucken innom Danmark, Finland, Baltikum og Tyskland. Europa-turnéen rulles i gang i Polen den 5. september. Der stiller trucken opp ved Yrkes-EM (Euroskills) i Gdansk som GROHE støtter som Premium Partner gjennom GIVE-programmet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår