Ny high-end aerotemper fra Frico AS

 
Ny high-end aerotemper fra Frico AS
Frico AS introduserer CHAMP, en high-end vannbåren aerotemper med smart styring.

Med Frico CHAMP tar vi nå aerotempere til nye høyder, spesielt i prosjekter der kvalitet og intelligent styring er av største betydning, sier daglig leder i Frico AS, Kristian Bakkeng, i en pressemelding.

Frico AS har allerede en imponerende samling av aerotempere, men med tilskuddet av CHAMP mener Bakkeng at listen er ytterligere hevet innen dette segmentet.

- CHAMP er like effektiv i industrihaller, logistikkhaller som i salgshaller, da det lave støynivået på viften gjør at den kan installeres nesten hvor som helst, uten å forstyrre omgivelsene. Vi har fått mange henvendelser om smartere styring til våre vifter, så dette blir gøy, avslutter Bakkeng. 

Om Frico:

Frico er ledende produsenten av luftporter, varmestrålere og varmevifter i Europa, og er representert i 70 land via datterselskaper eller distributører. Hovedkontoret ligger i Sverige, og selskapet er en del av Systemair, et av de ledende konsernene innen ventilasjon. Det aller meste av produksjonen foregår i Sverige og ved andre ISO-sertifiserte produksjonsenheter i Europa.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår