- Håndverkerne skal se lyset

 
- Håndverkerne skal se lysetBildet: Silva Intelligent Light og Flow Light
VVS-DAGENE 2022: - På VVS-dagene kan håndverkere forvente seg å se lyset. Silva-lyset, smiler Roy Helgerud, Key Account Manager i Silva Norge AS.

Av Bjørn Laberg

- Vi ønsker at håndverkerne innen VA- og VVS- bransjen skal ta lykta ut av munnen og plassere den på hodet, der den hører hjemme, sier Helgerud til VVS aktuelt.

- Silva-lyset «Intelligent Light» optimaliserer lysmønsteret med den unike kombinasjonen av spotbelysning for lang rekkevidde og flombelysning for nærlys. Lyset fader med en myk overgang mellom lyset og mørke, noe som gir bedre dybdeforståelse. Dette gjør også at brukeren trenger å gjøre færre hodebevegelser under sitt arbeid, mener Helgerud.

- «Flow Light»-versjonen tar optimaliseringen enda lenger, ved å sørge for problemfri justering av lysmønsteret under arbeide. Bare ved et enkelt grep å vippe lyktehodet nedover fører det til at strålene blir bredere og lyser opp hele ditt nære arbeidsområde. Dette gjelder hodelykter på 600, 1200 og 2000 lumen, sier Helgerud videre.

- I 2018 satset vi med en ny serie Hodelykter for industrien, en satsning som har vært - og er – svært vellykket.  I 2021-22 har vi videreutviklet produktspektret, og markedsmessig opplever vi nå økende etterspørsel. Silva har etablert seg godt blant håndverkere i Norge og er nå tilgengelig hos VVS- og VA- grossisten Heidenreich, avslutter Roy Helgerud.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår