Hansgrohe kjøper aksjemajoriteten i Easy Sanitary Solutions

 
Hansgrohe kjøper aksjemajoriteten i Easy Sanitary SolutionsHansgrohe SE har hovedkontor i Schiltach, Tyskland
Hansgrohe SE med hovedkontor i Schiltach, Tyskland, har underskrevet kjøpsavtalen for majoriteten av aksjene i det familieeide Easy Sanitary Solutions (ESS) B.V. med hovedkontor i Oldenzaal, Holland.

- Transaksjonen er stadig underlagt godkjennelse fra de europeiske antitrust-myndigheter. ESS er oppfinner, utvikler og produsent av Easy Drain avløpsproduktene og tilbyr et bredt sortiment av designsluk- og avløpsprodukter samt oppbevaringsløsninger. ESS’ produkter forhandles i Europa og USA. Virksomheten har i dag 102 medarbeidere og har produksjon og kontorer i Holland og Tyskland. For Hansgrohe blir ESS et kompetansesenter for avløpsløsninger til badet og en partner til felles utvikling og markedsføring av denne produktkategorien, heter det i en pressemelding fra Hansgrohe.

Hansgrohe er blant de førende produsenter av dusj, dusjsystemer og armaturer til badeværelset samt kjøkkenarmaturer og kjøkkenvasker.  

- Med denne investering styrker vi sortimentet på vårt kjerneområde – dusjsystemer, forteller Hans Jürgen Kalmbach, direktør for Hansgrohe SE.

- Med våre felles kjerneverdier – innovasjon, designkvalitet og ansvarlighet – og det sterke ESS-teamet ser vi frem til å utvide vår solide tilstedeværelse i dusjsegmentet ytterligere, mener han.

Jürgen og Eric Keizers, grunnleggerne av og administrerende direktører for ESS:

- Vi er begeistret over å få Hansgrohe, en av de førende produsenter av produkter til badet, som vår partner. Med Hansgrohes forretningsmessige styrke og globale distribusjonsnettverk kan vi gjøre våre avløpsprodukter, og ikke minst våre innovative veggnisjer, til en verdensomspennende suksess.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår