Heidenreich inngår rammeavtale med Skanska

 
Heidenreich inngår rammeavtale med SkanskaBildet: Tormod Olav Løkken, Innkjøpssjef Kategori Skanska, Sander Nymo, Kategorisjef Skanska, Thorbjørn Olsen, Salgssjef VA Norge, Heidenreich og Lars- Kristian Halvorsen, Distriktssjef VA Heidenreich
Heidenreich har inngått av en omfattende 3-års rammeavtale med Skanska, en av Norges fremste entreprenørvirksomheter.

- Rammeavtalen innebærer en forpliktelse fra Heidenreich om å levere høykvalitetsprodukter og -tjenester som oppfyller de strenge kravene og standardene satt av Skanska. Denne forutsigbare og langsiktige avtalen sikrer en smidig og effektiv gjennomføring av prosjekter, samtidig som den styrker forholdet mellom de to selskapene, sier Thorbjørn Olsen, Salgssjef VA Norge i Heidenreich.

- Vi er stolte over å innfri Skanska sine høye krav til samarbeid, og vi ser frem til å fortsette å levere innovative løsninger som bidrar til å forme Norges infrastruktur.

Gjennom årene har Heidenreich og Skanska samarbeidet på flere av Norges mest betydningsfulle veiprosjekter, og dette partnerskapet styrker ytterligere deres felles engasjement for å levere kvalitet og bærekraftighet til det norske samfunnet. Som en anerkjent leverandør av blant annet VA- kummer og rørplast, er Heidenreich stolt over å være leverandør til Skanska på to av landets mest omfattende veiprosjekter: OPS Hålogalandsvegen og E102.

Felles forpliktelse til miljøvennlig praksis og bærekraftig utvikling 

- Det er særlig verdt å fremheve at begge selskapene deler en felles forpliktelse til miljøvennlig praksis og bærekraftig utvikling. Denne felles forståelsen danner grunnlaget for et solid partnerskap mellom Heidenreich og Skanska, hvor begge selskaper jobber mot felles mål og verdier, mener Olsen.

- Vår felles forpliktelse til kvalitet, bærekraftighet og miljøansvar gjør dette partnerskapet spesielt meningsfullt, og vi er glade for å være en del av Skanskas vei mot en mer bærekraftig fremtid. Denne rammeavtalen understreker Heidenreichs posisjon som en pålitelig og kompetent partner innenfor VA- løsninger, og bekrefter Skanskas tillit til selskapet som en sentral leverandør på deres mest krevende prosjekter, sier Torbjørn Olsen avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår