Innovativt og eksklusivt til badet

 
Innovativt og eksklusivt til badetBildet: Markedssjef Ståle Johannesen med den innovative hovednyheten fra Unidrain. En ny såpedispenser i tilbehørsserien som går under navnet «Reframe Collection». Foto: Odd Borgestrand
ARCHITECT@WORK Oslo 2022: Samtlige utstillere under årets Architect@Work har vært gjennom en kvalifisering for å delta med egne stands. Forutsetningen er at de kan vise til et godkjent, nytt og innovativt produkt. Det kravet har Unidrain bestått.

Av Odd Borgestrand

- Vi har halvannen nyhet i år, sier markedssjef Ståle Johannesen til VVS aktuelt, med et stort smil. 

Hall B i Nova Spektrum på Lillestrøm er forvandlet til en stor lounge med dempet belysning og hyggelig atmosfære. Her deler Unidrain plass med 70 andre utstillere. Loungen er imidlertid delt inn i seksjoner, der fire til fem utstillere deler et felles rom. Det gir en intim og spesiell atmosfære, og derfor utmerker Architect@Work seg som unik i messesammenheng. 

Eksklusiv såpedispenser

Den innovative hovednyheten fra Unidrain er introduksjonen av en ny såpedispenser i tilbehørsserien som går under navnet «Reframe Collection».  Dette er en serie i eksklusiv, dansk eksklusiv design. kolleksjonen er utviklet med utgangspunkt i skandinavisk minimalisme og kvalitet, der de eksisterende produktene redefineres og videreutvikles for å oppnå optimal funksjonalitet på badet, forklarer Johannesen.  Såpedispenseren har en diameter på 7,7 cm og en høyde på 13,3 cm og kan fylles med 200 ml flytende såpe. Dispenserne kan stå på bord eller monteres på vegg og fås i børstet stål, polert stål, samt med PVD-belegg i svart, messing og kobber.

Løsninger som harmonerer

- De mange materialvalgene gir kunden mulighet for å velge den løsningen som harmonerer med de eksisterende elementene på badet, mener Johannesen.

I tillegg til å bidra til et eksklusivt uttrykk, mener han såpedispenseren også gir en god brukeropplevelse. Den har en sklisikker bunn, og den leverer en forhåndsinnstilt mengde såpe gjennom den skråstilte doseringstuten i tillegg til at den er dekorativ, mener markedssjefen. Han legger ikke skjul på at dette er et produkt i «high-end» skalaen, men det er kunder som gjerne vil ha det lille ekstra på badet, enten de befinner seg i Skandinavia eller det mellom-europeiske markedet om Italia og Tyskland, understreker han. 

Skreddersøm på badet

Den andre «halve» innovasjonsnyheten er Unidrains spesialrenner, som produseres på mål etter bestilling. 
- Spesialrenner er spesielt velegnet til institusjoner og store baderom, siden de kan produseres etter de målene kundene ønsker. Det betyr en ekstra leveringstid på tre uker. Spesialrenner er som navnet tilsier gulvavløp som avviker fra standardmål. I tillegg kan kundene velge å få gulvavløp opp mot flere vegger, hvis det er ønskelig.  Dette er blant annet installert ved en forholdsvis stor og kjent hytte i Oppdal, forteller Johannesen videre.
- Spesialrennene settes sammen av flere gulvavløp, slik at man oppnår den ønskede lengden. Man kan velge ClassicLine-rister eller HighLine-paneler fra standardsortimentet. Man kan også velge rammer og utløpshus fra standardsortimentet. For å oppnå en så høy kapasitet som mulig og en så lav bygghøyde som mulig, brukes det flere utløpshus til én spesialrenne, forklarer Johannesen. 

Bildet: Unidrains spesialrenner produseres på mål etter bestilling. Spesialrennene er spesielt velegnet til institusjoner og store baderom, siden de kan produseres etter de målene kundene ønsker, forklarer markedssjef Ståle Johannesen. Foto: Odd Borgestrand

God dialog med arkitekter

- En stor del av arkitektene som deltar på årets messe på Lillestrøm er godt kjent med våre produkter, og vil gjerne ha våre løsninger. Det er ikke alltid de lykkes når rørleggeren skal foreta sine produktvalg. En rørlegger kan alltid velge såkalte «tilsvarende produkter», og da er det pris og rørleggerens egen avanse som avgjør valget, til arkitektens fortvilelse, som Johannesen uttrykker det. Unidrain selger direkte til de arkitektene som ønsker å benytte seg av Unidrain-produktene, men det er flere aktører som kjemper i samme marked. Johannesen er likevel godt fornøyd med omsetningen de siste årene. 
- Pila går i riktig retning, slår han fast. Etter årets messe tyder mye på at den positive utviklingen vil fortsette.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår