INNVA styrker salgsteamet med to nye medarbeidere

 
INNVA styrker salgsteamet med to nye medarbeidereDet er godt å være tilbake i leverandørleddet, jeg gleder meg til fortsettelsen og se gode resultater sier Anne Wyckmans. Foto: Beate Willumsen. Jeg ser frem til å fortsette og levere service, kunnskap og produkter i min region. sier Stian Halstadtrø. Foto: Garberg Foto AS.
INNVA AS er stolte over å ha ansatt Stian Halstadtrø som ny distriktsansvarlig for Midt-Norge og Anne Wyckmans som en viktig ressurs på backoffice. Begge startet 3. januar og bidrar allerede med sin gode kompetanse i INNVA.

Stian Halstadtrø (35) er bosatt i Trondheim og vil ha distriktsansvaret for Trøndelag og Møre og Romsdal. Stian er utdannet rørlegger og har de siste åtte årene arbeidet som selger i Xylem.

- Oppstarten i INNVA har vært over all forventning. Fokuset på kvalitet, tilrettelagte systemer, kompetanse og samarbeid er det som sitter igjen i meg etter en måned. Det jeg gleder med til i fortsettelsen er å fremme kvalitetsprodukter i mitt distrikt og fortsette levere service, kunnskap og produkter i min region. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Halstadtrø.

Anne Wyckmans (46) er godt kjent i VA-bransjen gjennom sine tidligere jobber i PAM Saint Gobain og Brødrene Dahl hvor hun blant annet har arbeidet med logistikk og teknisk salg VMT. I INNVA bidrar hun med sin tekniske kompetanse i anbudsregning, prosjektarbeid og kundehenvendelser.

-Ikke bare kjennes det godt å være tilbake i leverandørleddet, det føles ekstra godt å jobbe med høy-kvalitetsprodukter kombinert med høy faglig kompetanse hos de ansatte. Det er veldig gøy og inspirerende å være en del av et engasjert arbeidsmiljø med stort driv der hvert enkelt ledd har sin added value. Jeg bare gleder meg til fortsettelsen og til å se gode resultater, sier Anne Wyckmans

INNVA har i dag 13 ansatte hvor selgerne har egne distrikter rundt om i Norge og et backoffice-team som supporterer hele landet.

-Når INNVA er på leting etter nye ansatte, er vi opptatt av å finne hodene som har et brennende engasjement og stolthet for jobben og kan styrke servicegraden til INNVA ytterligere med sin kompetanse i faget. Dette har vi virkelig funnet i Stian og Anne. Etter første dag var de en del av INNVA-familien og er godt i gang med sitt arbeid hos oss. Vi er glade for å ha Stian og Anne med på laget, forteller daglig leder Scott Reinhard.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår