Komplett sortiment og fagkompetanse på sprinkler

 
Komplett sortiment og fagkompetanse på sprinklerBildet: Salgsdirektør VVS, Ole Petter Klavestad og fagansvarlig Runar Svorkmo i Heidenreich
Heidenreich har nå inngått avtale med en av Europas ledende leverandør av sprinkler, engelske Rapidrop.

Rapidrop leverer et omfattende breddesortiment, med store muligheter for spesialtilpassede produkter for det norske markedet. I tillegg kan det skreddersys sprinkelløsninger utfra kundens behov i større prosjekter. Produktene er tilpasset norske krav, og er godkjent i henhold til FM, UL, VDS og LPCB.

Sten Olsen, som er salgssjef for Rapidrop i Scandinavia, er svært fornøyd med å ha fått på plass en avtale og gleder seg til å sette i gang samarbeidet. Sten legger også vekt på Rapidrop sin kompetanse og økende vekst i det nordiske markedet.

Heidenreich lanserer sin nye leverandør innen sprinkelsortimentet i andre halvdel av september.

Bildet: Rapidrop leverer et omfattende breddesortiment, med store muligheter for spesialtilpassede produkter for det norske markedet.

- Solid intern kompetanse

- Heidenreich er stolte av at vi nå kan tilby et komplett sortiment innen sprinkler. Med utvidelse av varesortiment, rekruttering av spesialkompetanse og økt fokus i organisasjonen er Heidenreich nå klar til å hjelpe sine kunder med kvalitetsløsninger innen sprinkelanlegg. For å tilby et fullsortiment som kundene etterspør innen sprinkler har Heidenreich gradvis utvidet sitt sortiment innen sprinkelhoder, slanger, ventiler, sentraler, festemateriell, rillemateriell og stålrør. Vi satser på solid intern kompetanse helt fra starten, og i den forbindelse har vi opprettet en ny stilling som Fagansvarlig sprinkler og brannsikkerhet, sier salgsdirektør VVS, Ole Petter Klavestad, i en pressemelding.

Fortsatt viktige ressurser

- Vi har vært så heldige å få en av markedets mest kunnskapsrike fagperson på området, Runar Svorkmo, med på laget. Runar har vært mange år i Tyco, og har solid teoretisk og praktisk utdannelse innen fagområdet. Fra før har Heidenreich mange dyktige ansatte med kompetanse og FG kurs innen sprinkler. Disse personene er fortsatt viktige ressurser innen fagområdet, og vil nå bli fulgt opp på det faglige av Runar, sier Klavestad videre.

Godt samarbeide

- Sortimentsutviklingen har vært en viktig og omfattende jobb, og sortimentet som nå er på plass er resultat av et godt samarbeide mellom fagansvarlig Runar Svorkmo, produktsjef Trond Vevang Christiansen og KAM David L. Johannessen. Tverrfaglige team bestående av salg og produkt resulterer i et sortiment forankret i både markedets behov og leverandørers muligheter, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Heidenreich.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår