Prefabsatsing og kjente rørsystemer

 
Prefabsatsing og kjente rørsystemerBildet: Skisse av Armaturjonsson sin planlagte stand under VVS-dagene
VVS-DAGENE 2022: - Vi kommer til vise fram spennende løsninger fra våre kjente rørsystemer; JRG Sanipex, Aquatherm og Arjonfloor, sier salgssjef Johnny Kvalheim i Armaturjonsson AS.

Av Bjørn laberg

- I tillegg vi besøkende kunne se deler av standardsortimentet til vår nyopprettede prefabsatsning. På messa arrangerer vi også en live-del, hvor vi prefabrikkerer produkter på standen og gir de besøkende muligheten til å teste verktøy. I tillegg får besøkende på vår stand muligheten til å være med i trekningen av Sanipex-kofferten, hvor vi skal gi bort hele tre kofferter daglig, sier Kvalheim til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen. Bedriftens mest kjente produkt JRG Sanipex rør-i-rør-system har vært på markedet i over 25 år, og er i dag Norges mest benyttede rør-i-rør-system. Armaturjonsson AS eies av svenske Ernströmgruppen AB, et nordisk industrikonglomerat som selger teknisk avanserte produkter og tjenester til en mengde ulike markedssegmenter.

- Vi kommer også til å vise fram en spennende løsning for automatisk styrte sirkulasjonsventiler. For første gang vil vi på deler av standen vise en komplett varmeinstallasjon fra energibrønn til gulvvarmerør i samarbeid med våre søsterselskaper; Muovitech og Armatec SGP,

- Våre forventninger til VVS-dagene er først og fremst å styrke relasjonene vi har til våre kunder, spesielt etter to år med færre fysiske møteplasser. Det skal bli godt å møte folk ansikt til ansikt igjen. Vi opplever vekst til tross for usikkerhet i deler av markedet og VVS-dagene gir oss en unik mulighet til å finne ut hva som rører seg der ute og finne ut hvordan vi kan bistå våre kunder på best mulig måte, sier Kvalheim avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår