Lanserer bassengavfukter

 
Lanserer bassengavfukter
Dantherm AS lanserer nye avfuktere for private bassengrom, spa, hotellbasseng m.m.: CDP(T) 40-50-70. I tråd med vår tradisjon er det nye sortimentet utviklet med fokus på kvalitet, funksjonalitet og energibesparelse.

Høyeffektive vifter med lav SFP-verdi, høyeffektive kompressorer som kombinert med en ny avansert fjernkontroll bidrar til kostnadseffektiv drift og energibesparelser.

Avfukterene er designet på grunnlag av en markedsundersøkelse og intervjuer med ledende bassenginstallatører og forhandlere, som har bidratt med verdifull informasjon om prosessen fra å pakke ut produktet, lese håndboken, sette opp kabler, ledninger, rør, tilkobling av kondensat etc.

Resultatet er lettere enheter og lavere lydnivå, høyere kapasitet og luftstrøm, lavere strømforbruk, forbedrede kontrollmuligheter og enklere installasjon og service. Spesielt brukergrensesnittet har vært i fokus: Ekstern tilkobling til strømnettet, integrert serviceventil i kjølekretsen, enkel tilgang til vitale interne deler av enheten for service, for bare å nevne noen. Med den nye CDP digitalkontrollen er det mulig å få alarmer, for å kommunisere med BMS (Modbus), for å styre varme, pumpe, kjele og avtrekk / friskluft etc.

Det nye sortimentet av CDP-avfuktere er basert på den tradisjonelle, elegante Dantherm-designen, solide materialer, korrosjonsbestandige batterier og kjente kjernekomponenter av høy kvalitet. Utvalget består av seks modeller: Tre for montasje i bassengrom og tre for montasje i teknisk rom (T-modeller).

Viktige fordeler:

  • Lavt lydnivå
  • Lavt energiforbruk
  • Fordamper- og kondensatorsbatterier er epoksybelagte
  • Metalldelene er pulverlakkert før montering
  • Trådløs DRC1 fjernkontroll som et alternativ
  • RS 485-port for BMS-kommunikasjon (Modbus)
  • USB-port for PC-verktøy
  • Utvidet utvalg av tilbehør
  • Estetisk design "laget i Danmark".

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår