Martin er bransjens første Airfluenser

 
Martin er bransjens første AirfluenserBildet: Lindab planlegger å sende Martin McGloin på en Norgesturné for å frigjøre byggene fra dårlig inneklima.
Martin McGloin blir Lindabs nye produktambassadør på deltid, eller, rett og slett, en “airfluenser”.

Lindab, en ledende aktør innen ventilasjons-produkter, er stolte av å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med Martin McGloin, tidligere produktdirektør i Airthings, vert for Praktisk PropTech og en fyr fra Drammen med et lidenskapelig forhold til god luft. Martin kommer inn som en deltids produktambassadør for UltraLink, og med ham kommer en helt ny tilnærming til formidling i bransjen.

En Kjærlighetshistorie

Fra det øyeblikket Martin så UltraLink VAV-spjeldet, visste han at det var kjærlighet ved første blikk.

- Hvis tenåringsjenter kan gjøre det for sminke og klær, hvorfor kan ikke en enkel Drammenser gjøre det for VAV-spjeld og god luft? sier Endre Nybråten, markedssjef i Lindab.

Som en ny "Airfluenser", har Martin allerede begynt å brainstorme ideer for hvordan han kan øke forståelsen for verdien av godt inneklima, særlig når det kommer til eldre bygg.

Martin McGloins motivasjon

- Da jeg først så UltraLink spjeldet under NemiTek sine NordNorske VVS-dager, var det som å se lys i enden av ei ventilasjonssjakt. Jeg tenkte straks: dette er løsningen! Når vi vet at 97% av bygg fra før 2010 trenger å oppgraderes for å møte nye energikrav, ifølge Europakommisjonen, er det tydelig at vi trenger innovative løsninger som UltraLink på markedet, sier Martin med entusiasme.

UltraLink - mer enn VAV

UltraLink benytter ultralyd for å måle luftmengder, en teknikk som eliminerer problemene med støv og tetthet som ofte påvirker tradisjonelle målekors.

- Men det som virkelig gjør UltraLink spesiell, er dens evne til å fungere som en romregulator kombinert med VAV-motoren. Det er som hjernen i et system som muliggjør behovsstyring av luft, varme og kjøling til et rom eller sone, forklarer Martin.

- Det ligger betydelige besparelser her. Tradisjonelt har konvertering fra CAV (Constant Air Volume) til DCV (Demand Controlled Ventilation) vært sett på som omfattende rehabiliteringsprosjekter, men med UltraLink har vi forvandlet det til et enkelt, men effektivt ENØK-tiltak. Dette krever kun noen kirurgiske inngrep i de eksisterende ventilasjonskanalene. Og med Airthings' trådløse sensorer, blir oppgraderingen ikke bare enkel, men også en intelligent løsning som enhver byggeier burde vurdere, sier Martin.

Luftig Innovasjon

- Dette er ikke et luftslott, men en konkret strategi for å gi eldre bygg verdigheten tilbake. Det er en skandale at så mange tusen bygg der ute lider med konstante luftmengder, når det med enkle grep kan bli behovstyrt, legger Martin til.

Lindab planlegger å sende ham på en Norgesturné for å frigjøre byggene fra dårlig inneklima.

- Hos Lindab har vi alltid vært opptatt av innovasjon, men dette må være første gang i VVS-bransjens historie at vi har en dedikert 'Airfluenser'. Det er tross alt mye mer praktisk og energieffektivt enn sminke og energidrikke. Martin bringer et frisk pust av luft inn i en ellers, til tider, støvete industri, sier Stefan Myhre Pettersen, salgssjef Lindab.

Lindab har 9 avdelinger rundt om i landet og ser frem til å gi et betydelig bidrag til inneklimaet i Norge, sammen med Martin.

For mer informasjon, besøk lindab.no/airthings

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår