Panasonic har åpnet kurs- og kompetansesenter i Norge

 
Panasonic har åpnet kurs- og kompetansesenter i NorgeBildet: Det norske kompetansesenteret er en del av Panasonics Pro Academy-program.
I høst åpnet Panasonic et nytt senter i Sandnes som tilbyr varmepumpekurs for distributører, installatører og teknikere.

Kurs- og kompetansesenteret ligger i Sandnes der Panasonic har sitt norske kontor. Her kan installatører og distributører av deres produkter ta månedlige kurs for å bli kjent med varmepumpeløsningene, og holde seg oppdaterte på de nyeste teknologiske utviklingene. 

– Etterspørselen og behovet for varmepumper øker både i bedrifts- og privatmarkedet på grunn av de høye strømprisene. Da er det viktig at installatører, distributører og teknikere har så mye kompetanse om produktene våre som mulig, sier salgsansvarlig i Panasonic Heating & Cooling i Norge, Arnt Fahlstrøm.

– Vi har et sterkt behov for flere installatører. Vi vil bidra med å ta ansvar for å få flere av dem på markedet, forteller Fahlstrøm.

Betydelig investering

Det er lagt ned mye arbeid i planleggingen og designet av kurs- og kompetansesenteret, der Panasonic samarbeider med Varmepumpeforeningen (NOVAP). Alle Panasonics produktkategorier er utstilt og fullt fungerende for at kursdeltagerne skal få en fullverdig opplevelse under kursing. Det inkluderer luft-til-luft-varmepumper rettet både mot privat- og bedriftsmarkedet, og luft-til-vann-varmepumper beregnet for bedrifter.

– Vi har gjort en betydelig investering og arbeidet hardt for å få på plass det nye senteret. Treningssenteret er i drift, men jobben fortsetter. Det vil kreve kontinuerlig oppdatering med nye produkter og videreutvikling av kursene, sier Fahlstrøm. 

Bredt spekter av kurs

Det norske kompetansesenteret er en del av Panasonics Pro Academy-program. Det består av et bredt spekter av kurs som dekker alt fra grunnleggende utstyrsteori til mer dyptgående emner som systemvalg, design og idriftsettelse. 

– Vi har en omfattende opplæringsstruktur for å gi partnerne våre kunnskapsbasen til å velge, installere og sette løsningene våre i drift på riktig måte, sier Fahlstrøm.

Det finnes blant annet interne kurs innen salg og teknisk luft-til-luft og luft-til-vann kurs. Påmelding kan gjøres her. Gjennom samarbeidet med NOVAP holdes også F-gass sertifiseringskurs med påmelding her. Flere kurs i 2024 legges ut så fort datoer er avklart.

Det nye kompetansesenteret ligger i Koppholen 19 i Sandnes.

Om Panasonic:

Panasonic er verdensledende innen utvikling og produksjon av elektroniske produkter og løsninger for forbrukere, bedrifter og industrimarkedet. Fra 1. april 2022 skiftet Panasonic Group til et driftsselskap med Panasonic Holdings Corporation som et holding-selskap med åtte datterselskaper. Gruppen ble grunnlagt i 1918 og jobber for å skape et bedre samfunn ved å tilby bærekraftige løsninger. Ved utgangen av regnskapsåret 31. mars 2021 hadde selskapet en nettoomsetning på 54,02 milliarder euro.  Les mer om Panasonic Heating & Cooling her. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår