Bosch avvikler varmepumpevirksomhet i Norge

 
Bosch avvikler varmepumpevirksomhet i NorgeIllustrasjonsbilde
"På grunn av begrenset markedsstørrelse og landsspesifikke portfoliokrav, er investeringene som er nødvendige for å opprettholde en konkurransedyktig portefølje ikke økonomisk forsvarlige", skriver Bosch i en pressemelding.

 Derfor har selskapet nå besluttet å avvikle Home Comfort-avdelingen i Norge. Målet er å fokusere forretningsaktivitetene på å sikre og øke markedsandelen i andre nordiske land.

Visse supportfunksjoner og logistikktjenester vil bli flyttet til andre enheter innenfor Bosch-organisasjonen i Norden.

Bosch Home Comforts salgsavdeling i Norge forventes å bli avviklet i løpet av høsten 2024. For å sikre overholdelse av juridiske krav og møte kundenes forventninger, vil Bosch opprettholde en lokal serviceorganisasjon for salg av reservedeler og behandling av garantikrav.

- Vi anerkjenner engasjementet til våre verdifulle medarbeidere i vår Home Comfort-divisjon i Norge, og ønsker å gjennomføre disse nødvendige endringene så sosialt ansvarlig som mulig. Dette steget er nøye vurdert og vi mener at denne nye retningen er nødvendig for bærekraftig drift i den nordiske regionen, sier vice president i Bosch Home Comfort i Norden, Paul Segerstrom avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår