Frende Forsikring og VB Gruppen tettere samarbeid

 
Frende Forsikring og VB Gruppen tettere samarbeidBildet: Anne Therese Vonheim, Oppgjørsdirektør i Frende, og Morten Erichsen, Leder for Forretningsområde Proff i VB Gruppen
VB Gruppen og Frende Forsikring har inngått en ny avtale om levering av rørleggertjenester til deres skadesaker.

Anne Therese Vonheim, Oppgjørsdirektør i Frende, og Morten Erichsen, Leder for Forretningsområde Proff i VB Gruppen, har ledet forhandlingene.

– Vårt mål er å gjøre forsikring så lett som det er trygt, og med VB Gruppen som partner, er målet at våre kunder skal oppleve en enda smidigere og mer effektiv skadeoppgjørsprosess, sier Vonheim.

Morten Erichsen uttrykker også stor tilfredshet med avtalen, og sier at partnerskapet forsterker begge selskapenes engasjement for å yte høy kvalitet og effektivitet i behandlingen av skadesaker.

– Frende er tydelige og setter klare mål til hva de forventer av oss i form av SLA og KPI mål. Samtidig ser de verdien av å investere i relasjonen slik at vi sammen skal kunne jobbe målrettet med vårt felles kvalitetsarbeid, sier Morten Erichsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår