Ny administrerende direktør i Schneider Electric Norge

 
Ny administrerende direktør i Schneider Electric NorgeBildet: Alexandre Vermot
Schneider Electric annonserer i dag at Alexandre Vermot tiltrer rollen som administrerende direktør for Schneider Electric Norge.

– Etter å ha ledet Schneider Electric Filippinene over fire år, er jeg svært glad for å være tilbake i Norden, og spesielt i et digitalt modent land som Norge som akkurat nå opplever store endringer i markedet. Som en signifikant energinasjon, verdensledende på elektrifisering, er Norge unikt posisjonert for å vise vei inn i en helelektrisk og digital fremtid. Schneider Electric-visjonen er å sørge for optimalt energiforbruk og best utnyttelse av ressurser for en bærekraftig utvikling for oss alle. Dette er en reise jeg vil ta del i sammen med hele den norske organisasjonen, forteller den nye administrerende direktøren i Schneider Electric Norge, i en pressemelding.

Alexandre Vermot har en mastergrad innen økonomi og en internasjonal bakgrunn med bred erfaring på tvers av roller og bransjer. Han startet sin karriere i Legrand i Frankrike og tilbrakte syv år i Italia hos Pirelli før han begynte i Scheider Electric i 2009. Siden han tiltrådte i Schneider Electric, har han hatt globalt, regionalt (nordisk og europeisk) og nasjonalt ansvar (Filippinene) - alltid med bosted i sine respektive ansvarsområder. 

Thomas Träger, leder av Schneider Electric i Norden/Baltikum, trekker frem Vermots evner og resultater til å bygge team på tvers av enheter: 
– I vårt internasjonale selskap finnes det spesialistkompetanser på veldig mange områder. Verdien for våre kunder blir størst når vi setter de rette ressursene sammen for de beste løsningsforslagene. Alexandre bringer med seg et stort internasjonalt nettverk som vil gi verdi til de norske kundene gjennom vår solide norske organisasjon. 

Träger understreker viktigheten av digital transformasjon, både av de løsninger som tilbys Schneider Electrics kunder og selskapets egen reise. 
– Alexandre har gjennom tidligere roller, blant annet seks år i Danmark og fire år i Filippinene, vist gode resultater innen organisasjonsutvikling og vekst gjennom digitalisering av tjenestetilbud, forståelse av software og kundenærhet gjennom service. Jeg vet at Alexandre er svært engasjert i å ta vår strategi ut i markedet for økt effektivitet, digitale partnerskap og bærekraft, sier Träger.        

I løpet av sommeren vil Alexandre Vermot flytte til Norge, hvor han skal bo fast i Oslo. 
– Jeg ser frem til å bli kjent med norsk kultur, møte nye kollegaer, kunder og partnere over de neste dagene og ukene, avslutter Vermot.  

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår