Sandvika VVS Senter blir partner i VB Gruppen

 
Sandvika VVS Senter blir partner i VB GruppenBildet: Påtroppende daglig leder i Sandvika VVS Senter, Amra Sabanovic (t.v) og Leder Partner i VB Gruppen, Gøril Almvik.
Sandvika VVS Senter AS har lenge vurdert å knytte seg opp til et kjedekonsept. Veien ble kort da de skulle bestemme seg for riktig samarbeidspartner.

– Vi jobber tett med Dinas Bygg og Sanitær som allerede er VB Partner, så nå ser vi frem til å stryke laget. Vi er helt sikre på at dette vil komme både oss og kundene våre til gode, sier påtroppende daglig leder Amra Sabanovic.

Sandvika VVS Senter er en stor butikk på 600m2 som ligger sentralt på Ringeriksveien. De har et stort utvalg av baderom og fliser, i tillegg til solid fagkompetanse innen bad og våtrom.

– Butikken Sandvika VVS Senter har en god beliggenhet, er en flott butikk og passer veldig bra inn i våre planer om vekst på Østlandet, sier Leder VB Partner i VB Gruppen, Gøril Almvik.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår