- Det å bruke vann fremfor papir gir en helt egen type renhet

 
- Det å bruke vann fremfor papir gir en helt egen type renhetBildet: Det har blitt så ille at jeg ofte søker etter overnattingssteder som har AquaClean-dusjtoalett installert, enten jeg er på ferie eller jobbreiser, sier Eyvind Hellstrøm. Foto: Geberit
For kokk og tv-personligheten Eyvind Hellstrøm, ble en tur til Japan starten på en drøm om luksusen av å eie et dusjtoalett hjemme. Nå har drømmen gått i oppfyllelse.

Hellstrøm har inngått et samarbeid med Geberit og har installert to Geberit AquaClean dusjtoaletter på sine bad.

Hellstrøm var en ung og lovende kokk da han for første gang satte kurs mot Japan. Dette ble en oppdagelsesreise, både for kokkefaget, men også for sanitære innovasjoner vi på det tidspunktet aldri hadde sett maken til hjemme i Norge. Helt siden den gang har Eyvind hatt et sterkt ønske om å installere dusjtoalett hjemme.

– Japan er et fantastisk land hvor jeg har oppdaget utrolige spisesteder og hoteller, men det beste av alt var at alle hotellene i Tokyo er utstyrt med dusjtoaletter, noe som ble en åpenbaring for meg. Da jeg så meg nødt til å pusse opp badene hjemme var AquaClean dusjtoalett eneste alternativ, og jeg er strålende fornøyd, sier Hellstrøm.

Bildet: AquaClean-dusjtoalett

Renhet på en ny måte

Når Eyvind har folk på besøk, instruerer han gledelig om hvordan dusjtoalettet og fjernkontrollen fungerer. Han er heller ikke sjenert når det kommer til å fortelle om de positive sidene ved dusjtoalettet.    

– Alle som er på besøk og bruker toalettet oppdager en ny verden. Det å bruke vann fremfor papir gir en helt egen type renhet. Dette handler både om den fysiske renheten, men for meg handler det like mye om renhet mentalt. Jeg har rett og slett fått et renere liv, sier Hellstrøm.

Savner dusjtoalettet på reise

Gjennom årene som kokk har Eyvind bygget et enormt nettverk av matinteresserte venner fra hele verden, noe som gjør at han er ofte på reisefot. Etter at han fikk installert dusjtoalett hjemme, sier han at det er få steder der han oppnår samme nivå av velvære som på sitt eget bad.

– Nå har jeg blitt så godt vant at jeg faktisk savner mitt eget toalett når jeg er ute og reiser. Det har blitt så ille at jeg ofte søker etter overnattingssteder som har AquaClean-dusjtoalett installert, enten jeg er på ferie eller jobbreiser. Får jeg ikke dette er det nesten sånn at jeg ikke føler meg ordentlig ren før jeg kommer meg hjem igjen, sier Hellstrøm.

 – Vi i Geberit ønsker at alle skal få oppleve følelsen av renhet og vælvære, som man får fra å bruke dusjtoalett. Derfor er vi veldig glade for dette samarbeidet med Hellstrøm, som vi håper vil være med og åpne øynene for at flere tør å prøve, sier Katharina Sølvberg, markedssjef i Geberit avslutningsvis i pressemeldingen..

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår