Nyansatte hos Geberit

 
Nyansatte hos Geberit
Geberit har ansatt fire nye i produktavdelingen, inkludert ny leder og utvider samtidig ledergruppen med Hege Grundeland som ny HR-sjef. Gjennom høy produktkvalitet og et bredt sortiment vil sanitærprodusenten fortsette å levere kompetanse gjennom hele kundeprosessen, med god rådgivning og kunnskap i førersetet.

– Geberit er mer enn en produktleverandør. Når du velger Geberit får du en fagekspert med på kjøpet og dette er viktig for oss. Vi tilbyr rådgivning om hvilke produkter, systemer og løsninger som fungerer best til ulike prosjekter, og rådgivning underveis og i etterkant av prosjektet. Da må vi også ha de beste folkene med rørleggerteknisk kompetanse, sier Tor Martin Garsjø, administrerende direktør i Geberit Norge.

Ny HR-sjef utvider ledergruppen til åtte

Geberit har ansatt Hege Grundeland i en nyopprettet stilling som HR-sjef i Norge. Grundeland har bred HR-erfaring fra ulike bransjer, blant annet rengjøring og sanering og sist fra finansbransjen.

– Jeg ser fram til å bli bedre kjent med en ny bransje, produktene og verdikjeden for å gi strategisk HR-støtte.. I Geberit får jeg jobbe sammen med dyktige fageksperter jeg og ser en veldig stolthet over produktene og markedsposisjonen. Sammen skal vi videreutvikle Geberit som en god arbeidsplass med engasjerte og motiverte medarbeidere, og med en verdibasert og sunn prestasjonskultur, sier Grundeland.

Ny leder for produktavdelingen og utvidet teknisk kompetanse

I Geberits produktavdeling har også fire nye personer blitt rekruttert inn det siste halvåret. Avdelingen jobber med å klargjøre produktene for markedet, teknisk support, reklamasjon og service. Avdelingsleder Gro Fjeldstad startet midt under pandemien, og har nå også fått inn to medarbeidere på teknisk support og en på service, Morten Johansen, Madeleine Hellerud og Kent Nilsen.

– Alle de tre nye har rørleggerfaglig bakgrunn. En jobber med tekniske spørsmål, en mottar henvendelser fra kunder, mens den tredje er ute og gjennomfører service på AquaClean dusjtoaletter, som blir stadig mer populære. Vi er opptatt av at våre folk både skal ha den faglige og rørtekniske kompetansen, litt IT-kompetanse og kanskje aller viktigst, evne til å kommunisere med kundene og se deres behov, sier Fjeldstad.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår