Nytt styremedlem i Ingeborg-nettverket

 
Nytt styremedlem i Ingeborg-nettverketBildet: Ellen Øiesvold Palsén. Foto: Lisa-Marie Stavnhaugen
Ellen Øiesvold Palsén, ansvarlig utgiver av Norsk Byggebransje, tar plass i Ingeborg-nettverkets styre.

Ingeborg-nettverket har siden starten i 2016 vært en samlende og tydelig aktør, som gjennom et høyt aktivitetsnivå har opplevd bred oppslutning blant kvinner i rørbransjen, bransjeaktører og media over hele Norge. Nettverkets grunnmur bygger på et ønske om mangfold, inkludering, kjønnsbalanse og gode arbeidsvilkår for kvinner i rørbransjen. 

Nettverkets suksess har vært basert på frivillig innsats fra første dag. Med målsetting om å bygge en effektiv organisasjon som forvalter ressursene riktig, har vi valgt samarbeid med solide bransjeaktører som støtter vårt arbeid. Samtidig har styret samlet kvinner med felles mål og fokus, som sikrer kompetanse nettverket trenger. 

Ellen Øiesvold Palsén, ansvarlig utgiver av Norsk Byggebransje, tar nå plass i Ingeborg-nettverkets styre.

Bred fagkompetanse

- Da vi fikk inn Norsk Byggebransje som strategisk partner i Ingeborg-nettverket i 2022, føltes det som et kupp. Ellen og teamet hennes bidrar til å fremsnakke byggenæringen og de er en viktig aktør i arbeidet med å sikre bedre kjønnsbalanse i både rørbransjen og byggenæringen for øvrig. Nå topper vi den følelsen og er lykkelig for at Ellen takket ja til en plass i styret. Hun bringer med seg en bred fagkompetanse og erfaring knyttet til arbeidsliv, byggenæringen, markedsføring, og sosiale medier, sier Eli H. Heyerdahl Eide, leder av Ingeborg-nettverket. 

- Nettopp det at hun kommer utenfra selve rørbransjen, men besitter tidligere styreerfaring fra andre bransjer, ser vi som en styrke for nettverket. Hennes kompetanse og erfaring passer godt inn i sammensetningen av dagens styre. Vi er overbevist om at Ellen blir en ressurs både for styret og nettverket, sier Heyerdahl Eide. 

- Et fyrverkeri av en dame!

- Ingeborg-nettverket fanget min interesse for mange år siden. Det var et innlegg i sosiale medier som gjorde at jeg meldte meg på nettverkets årlige inspirasjonsdag. Det var første gang jeg fikk gleden av å se Eli H. Heyerdahl Eide på scenen. For et fyrverkeri av en dame! Kunnskapsrik, faglig dyktig, veltalende og akkurat sånn på kanten provoserende. Hun kaller en spade for en spade og uansett om man er enig eller uenig, diskuterer Eli profesjonelt og med fokus på fakta. Jeg har fulgt Ingeborg-nettverket fra sidelinjen gjennom flere år og har blitt stadig mer imponert over hva de har fått til - spesielt med tanke på at nettverket bygges gjennom frivillig innsats, sier Ellen Øiesvold Palsén.

Deler nettverkets syn

- Ingeborg-nettverket har fokus på rekruttering, mangfold og et anstendig arbeidsliv, med utgangspunkt i kvinners roller innen rørnæringen. Jeg deler nettverkets syn på at vi trenger både kvinner og menn i bransjen og det faktum at vi har kommet langt i norsk arbeidsliv, men vi har fortsatt en vei å gå. Ingeborg-nettverket setter fingeren på bransjens utfordringer, samtidig som de fremmer de positive historiene og gjør sitt til å bidra med løsninger. 

- Jeg er takknemlig for å bli spurt og sier stolt ja til å ta plass i styret, og ser fram til å lære mer om rørbransjen og utfordringene i bransjen. Det er en ære å få jobbe sammen med en magisk samling av driftige, dyktige kvinner og jeg gleder meg til å bidra på veien videre, avslutter Øiesvold Palsén.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår