Økte salget med 70 prosent med rørleggeres hjelp

 
Økte salget med 70 prosent med rørleggeres hjelpBildet: I Europa er det over én million solgte Quooker-kraner, og i Danmark har hvert fjerde solgte kjøkken en Quooker. Målet er å nå et lignende tall som det danskene har også i Norge.
Quookers kokende vannkran har opplevd enorm salgsøkning etter å ha inngått samarbeid med norske rørleggere.

Hittil har Quookers største distribusjonskanal vært kjøkkenkjeder og -butikker, der de som er på jakt etter nytt kjøkken kan teste fungerende Quooker-kraner. Med økt interesse og stadig flere som ønsket seg en Quooker men ikke bytte kjøkken gjorde at Quooker måtte endre strategi. 

Gikk direkte til rørleggerne og økte salget

- Utfordringen har vært å møte kunder som bare ønsker seg et nytt blandebatteri og ikke et helt nytt kjøkken. Quooker er SINTEF-godkjent, noe som rørleggere er svært opptatt av skal være på plass. Quooker selges nå direkte via rørleggere, som også står for installasjonen. Dette har ført til en fantastisk 70 prosent salgsøkning, sier Peter Bjørno, landssjef i Quooker Norge A/S, i en pressemelding.

- Quooker gjør det enkelt for rørleggere da kranen passer til en vanlig 35 mm åpning, den kobles bare til vann og en jordet stikkontakt på 230 V. Nå registrerer Quooker i Norge mellom fem og ti nye rørleggerbedrifter i sitt system hver eneste dag. Rørleggerne har fått øynene opp for Quooker som et attraktivt salgsprodukt og tar derfor kontakt, forklarer Bjørno.

Samarbeider med kjeder

– Vi har også inngått litt større grupperingsavaler for rørleggere som er i et kjedesamarbeid. Først ute var VVS Norge, og vi har også avtaler med Rørkjøp, VVS Eksperten og Varme & Bad, forteller Bjørno.

I Europa er det over én million solgte Quooker-kraner, og i Danmark har hvert fjerde solgte kjøkken en Quooker. Målet er å nå et lignende tall som det danskene har også i Norge.

Enda flere funksjoner

Den kokende vannkranen gir helt nye muligheter for å tilberede kaffe og te samt til matlaging og rengjøring. I sommer lanserer Quooker den nye kranen CUBE, hvor du i tillegg til alle de andre funksjonene nå kan få vann med bobler, og alt dette fra en og samme kran. Det betyr at med bare et enkelt grep kan velge mellom fem funksjoner: vanlig kaldt og varmt vann, kokende vann, avkjølt vann og vann med bobler. 

Dette er Quooker:

• Tappebatteri med kokende vann og boblevann i tillegg til vanlig kaldt og varmt vann.

• Egen vannbeholder koblet til kaldtvannsrør, oppvarming via strøm fra stikkontakt.

• Standby energiforbruk på en Quooker er på 10 watt.

• Bruker 1.600 watt i oppvarmingsfasen (en vannkoker bruker opptil 3000 watt).

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår