VVS Prefab og Canes går sammen

 
VVS Prefab og Canes går sammenIllustrasjonsbilde
Etter en betydelig økning i forespørsler og salg av prefabrikkerte VVS-løsninger, har Canes kjøpt seg inn med 50% i VVS Prefab.

Begge selskaper har over tid sett etter mulige samarbeidspartner, for best å kunne dekke nye og eksisterende kunders behov. Samarbeidet skal sikre kvalitetsleveranser til markedet i tiden som kommer. 

– På grunn av den økte mengden av etterspørsler har vi sett oss om etter en god samarbeidspartner. VVS Prefab er mye større enn oss på prefabrikering av skap. Derfor flytter vi produksjonen over til dem, mens vi i Canes kan rendyrke vår rolle som importør og grossist, sier daglig leder i Canes, Erik Try, i en pressemelding.

Hestehoder foran 

VVS Prefab holder til i Bjerkreim i Rogaland, og har siden 2014 levert høykvalitetsløsninger til rørleggerbransjen. I dag er de en av de største bedriftene i Norge på prefab av alle typer VVS-skap. 

– VVS Prefab er den bedriften som er lengst frem i utviklingen av slike løsninger i Norge i dag. De er hestehoder foran resten av markedet, sier Try. 

Sterkere posisjon for begge selskap

Både hos Canes og VVS Prefab er det stor glede over at de to selskapene knyttes tettere sammen. Daglig leder ved VVS Prefab, Per Varhaug, mener det vil generere ytterligere vekst, og styrke deres posisjon i Norge videre. 
– Istedenfor å være konkurrenter, vil vi nå forsterke hverandre, vokse og ta markedsandeler i VVS-segmentet ved å være i stand til å levere et komplett kvalitetstilbud. Vi gleder oss til å knytte virksomhetene tettere, da vi har stor tro på synergiene dette vil gi oss og kunder i fremtiden. VVS Prefab vil fremdeles stå på egne bein, men en styrket salgsorganisasjon vil gi en økt effekt samt legge grunnlag for videre vekst, sier han. 

LES OGSÅ: Skepsis er snudd til entusiasme

Om Canes AS
Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS – som blant annet vannbåren gulvvarme, varmeavgivere og tappevann. Med over 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens beste samarbeidspartner og problemløser. Canes har 41 ansatte og hadde en omsetning på 165 millioner i 2020, med et solid positivt resultat.

Om VVS Prefab AS
VS Prefab AS leverer prefabrikerte fordelerskap, sentraler og rørgater til det norske markedet. Selskapet ble startet i 2014, og har eiere og ansatte som sitter på en unik kompetanse innen design, produktforståelse, markeds- og produksjonskunnskap.
I dag består VVS Prefab av 31 ansatte, og hadde en omsetning på 63 millioner kroner i 2020 med et solid positivt resultat.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår