Olaf B. Terjesen kåret til Årets Lærebedrift 2024

 
Olaf B. Terjesen kåret til Årets Lærebedrift 2024Bildet: Birgitte Davidsen (t.v.) er faglig leder i Olaf B. Terjesen. Her sammen med Elin Moer Brænne, avdelingsleder i Rørentreprenørenes Opplæringskontor - Vestfold. Petter Davidsen er stolt daglig leder i Olaf B. Terjesen AS.
Hvert år kårer Rørentreprenørene Norge " Årets Lærebedrift". I år kan Olaf B. Terjesen AS på Teie i Vestfold smykke seg med denne tittelen.

Elin Moer Brænne, avdelingsleder i Rørentreprenørenes Opplæringskontor - Vestfold kan ikke få fullrost arbeidet som faglig leder Birgitte Davidsen og ledelsen i Olav B. Terjesen gjør for sine lærlinger.

- Birgitte har vist at rollen som faglig leder virkelig har en viktig betydning. Hun følger opp bedriftens lærlinger, som snart er 14 i tallet, på en fin måte, med tilrettelegging og oppfølging der hver enkelt trenger det, sier Brænne.

- Birgitte er tett på baser og rørleggere ute, og hun overlater ikke noe til tilfeldighetene, dersom det er behov for ekstra møter og oppfølging. Dette er viktig jobb, siden det er fremtidens rørleggere hun jobber med. Både bedriften og rørbransjen er tjent med dette samarbeidet, sier Brænne.

Les mer om jobben "Årets lærebedrift 2024", Olav B. Terjesen AS, gjør for sine lærlingene

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår