Olimb Rørfornying AS fortsetter veksten

 
Olimb Rørfornying AS fortsetter vekstenIllustrasjonsbilde: Strømperenovering i regi av Olimb
Med en omsetning på mer enn 500 millioner kroner, har Olimb Rørfornying AS hatt en omsetningsvekst på gjennomsnittlig 12 - 13 prosent de siste årene.

- De to siste regnskapsårene viser en sammenlagt omsetning på 530 millioner og et resultat på 95 millioner kroner. Det er ingen tvil om at det har vært krevende for hele organisasjonen å skape disse resultatene, samtidig som vi har stor omsetningsvekst. Vi tar med oss disse tallene vel vitende om at fremtiden vil by på motbakker, sier daglig leder i selskapet, Roar Haugland, i en pressemelding.

Omsetning og aktivitet fordeler seg omtrent 50/50 på offentlig og privat marked.

Gravefri rehabilitering av avløpsledninger er hovedvirksomheten både privat og offentlig. Selskapet har også hatt en merkbar vekst innen rehabilitering av offentlige vannledninger. I løpet av 2019 har selskapet investert i utstyr og bemanning for å møte den økende etterspørselen fra ledningseiere.

- Vann er et område som har begrensninger i muligheter for rehabilitering sammenlignet med avløp. Potensialet er likevel enormt hvis kommune-Norge iverksetter rørfornying på den delen av vannledningsnettet som lar seg fornye. Også på vannledninger er rørfornying den metoden som gir den desidert rimeligste prisen per rehabiliterte meter med rør, forteller Roar Haugland.

Olimb Rørfornying har siden høsten 2017 vært en del av danske Per Aarsleff Holding AS, som er Europas største produsent og installatør innen rørfornying. Dette gir selskapet tilgang til et stort produktspekter og en bred erfaringsbase innen vann og avløp. De siste par årene har også omfattet kompetanseheving og implementering av enda flere produkter og metoder innenfor rørfornying.

- Relasjonen til Aarsleff gir oss også anledning til å avstemme bedriftens produktivitet, som viser at Olimb Rørfornying er godt rustet for konkurransesituasjonen også i det kommende, sier Roar Haugland.

Om tallene

• Olimb Rørfornying AS har avvikende regnskapsår. Dette innebærer at regnskapsåret 2019 ble avsluttet 30.09.2019.

Om Olimb Rørfornying AS

• Råde-basert firma. Hovedkontor: Sarpsborgveien 115, 1640 Råde
• Avdelingskontorer i Trondheim, Bergen og Skien/Grenland
• 118 ansatte
• Spesialisert seg på å fornye rør med minimal inngripen i grunn og bygg. I stedet for å grave opp eller rive ut gamle rør og montere nye, rehabiliterer vi rørene på innsiden av det eksisterende rørnettet. Dette gir kortere installasjonstid og mindre belastning for folk, miljø og infrastruktur.
• Selskapet er den største og eldste aktøren innen rørfornying i Norge.
• Selskapet var medeier av verdens første fabrikk av produktproduksjon til rørfornying. Første installasjon ble gjennomført i Oslo i for 43 år siden.
• Selskapets største eier, danske Per Aarsleff Holding AS, er bransjeleder i Europa.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår