Rør i Sør AS tilknyttes VB

 
Rør i Sør AS tilknyttes VBLeder Salg og Marked i VB, Børge Aanestad (t.h.) og eier og daglig leder for Rør i Sør, Svein Erik Aamodt, undertegner kjedeavtalen.
Mangeårig Bademiljø-bedrift Rør i Sør har signert avtale med rørleggerkjeden VB. Rør i Sør ligger sentralt i Sørlandsparken like utenfor Kristiansand.

- Vi gleder oss til å få Rør i Sør med i VB, og vi er imponert av hele virksomheten deres, sier leder for Salg og Marked i VB, Børge Aanestad.

- Dette er akkurat slike bedrifter vi ønsker oss i VB; dedikerte og kunnskapsrike folk i veldrevne selskap, tilføyer Børge Aanestad, som også påpeker at butikken i Sørlandsparken blir en av de virkelig flotte butikkene i Rørleggerkjeden VB.

- Jeg gleder meg skikkelig til å jobbe sammen med Svein Erik og gjengen hans. Dette passer veldig bra i planen vi har for Region Sør, sier Thomas Tveit, Regionsansvarlig for VB i sør.

- Etter å ha vurdert flere muligheter, valgte vi å bli medlem i VB. Vi har fulgt med kjeden over lang tid og føler dette er et riktig valg for Rør i Sør, sier eier og daglig leder Svein Erik Aamodt.

Svein Erik og alle ansatte vil tre inn i kjeden fra årsskiftet, og gleder seg til å starte samarbeidet med VB.

- Det er spennende tider i bransjen, og vi opplever at VB treffer veldig godt på det som er viktig for oss i både i dag og i fremtiden, sier Svein Erik, som nå ser fram til noen herlige uker med ferie.

Fakta om Rør i Sør:

⁃ 42,4MNOK i omsetning 2021

⁃ 26 Ansatte

⁃ 700kvm butikk

⁃ Etablert i 1998

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår