Bravida overtar Bautec

 
Bravida overtar BautecBildet: Fra venstre: Gisle Kvamme (regiondirektør for Bravida Norges region Vestland), Arvid Myhra (eier Bautec AS), Øystein Fykse (eier Bautec AS), Ronny Øvrevik (divisjonsdirektør for Bravida Norges divisjon Kysten) og Tore André Hauge (eier og daglig leder Bautec AS).
Bravidas satsning innen spesialområdet byggautomasjon forsterkes via oppkjøp av Bergens-baserte Bautec AS.

Oppkjøpet er et ledd i Bravida sin strategiske satsning innen byggautomasjon, og blir gjennomført 1. juni i år.

Bautec AS ble etablert i 2012, og er en velrenomert aktør. Selskapet omsetter sist år for rundt 17 millioner kroner. Selskapet har kjernekompetanse innen styring og overvåkning av bygg, og Bautec AS leverer alt fra små ombygginger til komplette automasjonspakker på nye store bygg. 

- Styrker tilstedeværelsen

– Oppkjøpet av Bautec AS gjør at Bravida kan tilby svært gode og solide løsninger innen byggatuomasjon i hele Vestland. Oppkjøpet styrker Bravidas tilstedeværelse i markedet betydelig, sier regiondirektør i Bravida Norges region Vestland, Gisle Kvamme. 

Oppkjøpet av Bautec AS underbygger også Bravidas strategi om å bygge opp og forsterke miljøer innen byggautomasjon i alle regioner. Selskapet blir en del av Bravida Norges region Vestland.

– Bautec AS og de ansatte der innehar svært høy kompetanse innen byggautomasjon, og vil være viktig for å drive Bravidas ambisjon om å ta en større posisjon også innen dette fagområdet framover. Deres visjon om bærekraftige og miljøriktige bygg støtter opp under Bravidas bærekraftstrategi, hvor målet er å hjelpe kundene med å skape velfungerende bygg der folk trives og kan leve på en bærekraftig måte, sier divisjonsdirektør for Bravida Norges divisjon Kysten, Ronny Øvrevik.

- Spennende reise

Bautec AS har 13 medarbeidere. Virksomheten er jevnt fordelt mellom nyinstallasjoner og ettermarked, og involverer rehabilitering og utvidelser av bygg. Blant Bautec AS sine kunder er store private og offentlige aktører. 

– Det blir en spennende reise å bli med Bravida på utviklingen av deres satsning innen byggautomasjon. Vi gleder oss til å være med på fortsettelsen som en del av Bravida, og til å skape bærekraftige og levedyktige løsninger sammen, sier deleier og daglig leder av Bautec AS, Tore André Haugen. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår