Assemblin overtar Larmerud rørservice

 
Assemblin overtar Larmerud rørserviceBildet: (f.v): Henning Olsen (regionssjef service rør Assemblin), Brage Thoresen Larmerud (prosjektleder Larmerud rørservice), Morten Bergseng Larmerud (servicesjef Larmerud rørservice), John Roar Råken (prosjektleder Larmerud rørservice), Geir Sparengen (daglig leder Larmerud rørservice), Kari Elster Hægstad (business controller Assemblin) og Siri Forsberg (CFO Assemblin).
Assemblin AS har kjøpt selskapet Larmerud rørservice AS på Sofiemyr i Nordre Follo. Assemblin styrker dermed ytterligere sin posisjon i det sentrale østlandsområdet.

Larmerud rørservice har 24 ansatte og omsatte for 41 millioner kroner i 2021.

Larmerud rørservice ble etablert i 2001, men har røtter tilbake til 1948. I tillegg til å drive en fullassortert VVS-butikk på Sofiemyr, tilbyr selskapet serviceavtaler og prosjektoppdrag i både det private og profesjonelle markedet. Virksomheten har sitt primære nedslagsfelt i områdene søndre Oslo, Follo og Østfold, og har blant annet spesialisert seg på separate vann- og avløpsanlegg for hytter og boliger uten offentlig tilknytning.

For Assemblin, som fra før er etablert med rørserviceavdelinger i både Oslo, Sarpsborg og på Ski, betyr nyervervelsen at kapasiteten styrkes i en region med svært stor aktivitet.

- Når vi vurderer oppkjøp av bedrifter, ser vi i første rekke etter selskaper som har etiske verdier og en bedriftskultur vi kan kjenne oss igjen i. Men vi ønsker selvsagt også bedrifter med god inntjening og sunn økonomi, som kan bidra positivt til resultatet vårt, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS, i en pressemelding.

- Vi har hatt svært god dialog med Larmerud rørservice gjennom hele prosessen. Bedriften har med seg en stabil kundemasse og en betydelig ordrereserve, og jeg er trygg på at dette oppkjøpet vil styrke oss både mange områder, sier Hansen.

Daglig leder og hovedaksjonær Geir Sparengen i Larmerud rørservice er svært godt fornøyd med å få Assemblin som eier.

- Det har vært en lang prosess, hvor vi har hatt samtaler med flere store aktører. For oss ble det imidlertid mer og mer klart at vi ønsket å komme fram til en avtale med Assemblin. Personlig føler jeg at Assemblin er det store selskapet som står oss nærmest i holdninger, servicenivå og innstilling til faget. For meg har det vært viktig å få beholde den lokale tilknytningen, samtidig som vi sikrer arbeidsplassene og fremtiden til bedriften, sier Sparengen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår