Polar Energi blir Neotemp

 
Polar Energi blir NeotempBildet: Neotemps stand til VVS-dagene på Lillestrøm, 19. – 21. oktober. Design: Anew Branding. 3D-modell: NOVA Spektrum.
VVS-DAGENE 2022: Energi-og teknologiselskapet Polar Energi skifter navn og visuell identitet, nå er de klare for å erobre verden.

Polar Energi AS er et nord-norsk selskap, nærmere bestemt Ibestad, som har utviklet ny teknologi som gjør at luft til vann varmepumper yter markedets beste energieffektivitet.
Patentert teknologi Det var gründer og daglig leder Lars Hansen som kom på ideen da han jobbet som kjøletekniker. Han forklarer:

- Andre varmepumper på markedet benytter en platevarmeveksler for varmeoverføring, men i den prosessen påføres et varmetap. Vi har eliminert platevarmeveksler og overfører energi direkte fra kjølegass til en egen Neotemp energi- og systemtank. Dermed utnytter vi hele energipotensialet og det er dette som er essensen i vår patent: Polar Super Heating Infusion (PSHI), forklarer Hansen.

Den teknologiske løsningen er registrert, godkjent og sertifisert av Patentstyret i Norge, og i hele verden for øvrig. Nå har Lars Hansen og Tor Nordli-Mathisen, ansvarlig for salg og markedsføring, tatt merkevaren videre med nytt navn og ny visuell identitet.

- Vi ønsket å bygge en merkevare som forteller det globale markedet at vår patent står for innovasjon og ny teknologi innen vår kategori. Sammen med et profesjonelt merkevarebyrå har vi gjennomgått en navneprosess og design av visuell identitet. Navnet Neotemp betyr «ny temperatur» og henviser til den innovasjonen innen temperatur som vi står for, sier Nordli-Mathisen.

Neotemp er allerede etablert i landene Italia og New Zealand, i tillegg til samarbeidet med Panasonic. Nå venter en enda større satsning globalt for å øke posisjonen og utvikle produktet videre.

På VVS-dagene 19. – 21. oktober, vil Neotemp vise frem sin nye merkevare på stand D01-22, i hall D.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår