Anleggshotellet utvides til 176 rom

 
Anleggshotellet utvides til 176 romBildet: Daglig leder Ståle Gundersen på Fjordbyen Innkvartering utvider kapasiteten til 176 rom.
Fjordbyen Innkvartering er smekk fullt. Nå utvides kapasiteten. 44 nye rom står klare.

Det drøyt ett år gamle anleggshotellet som tilbyr skreddersøm for bygge- og anleggsbransjen, har fått solid fotfeste i Drammen. I fjor sommer sjekket de første gjestene inn. I høst har anleggshotellet knapt hatt ledige senger.

– Den fjerde boligriggen står klar. Utstyr, innredninger og alt som trengs er på plass om få dager. Da øker vi kapasiteten med 44 rom. Det vil hjelpe, sier daglig leder Ståle Gundersen.

Får 176 rom

Fjordbyen Innkvartering har siden åpningen i fjor sommer hatt 132 rom. Nå økes antall til 176 rom på hotellet som ligger sentralt plassert på Odden på Brakerøya. Mange av gjestene er engasjert i byggingen av det nye sykehuset i Drammen. De bor nesten på arbeidsplassen.

Et gjerde skiller anleggshotellet fra sykehustomta. Der er aktiviteten sterkt økende. Før årsskiftet vil bygging av nytt sykehus gi arbeid til 1000 innenfor bygge- og anleggsbransjen.

Økt aktivitet

– Vi merker godt den økte aktiviteten på sykehustomta. Etterspørselen etter rom har tiltatt i høst, sier Gundersen.

Han planlegger for ytterligere vekst.

Anleggshotellet er bygd med moduler satt sammen med tre boligrigger og en rigg for kjøkken, kantine og felles oppholdsrom.

– Vi har kapasitet i kantinen. Vi kan derfor øke romkapasiteten og tilby den samme gode servicen for ytterligere 44 gjester, sier Gundersen.

12 ansatte

Siden åpningen i fjor høst har Fjordbyen Innkvartering skapt 12 arbeidsplasser.

– Vi klarer økningen uten nye ansettelser. Flere hos oss vil få større stillingsandeler. Så får erfaringen vise om det holder, eller om vi må rekruttere. Presset på renhold vil øke, sier Gundersen som gleder seg over å ha kunder som stadig kommer tilbake.

– Mange bedrifter har booket jevnlig hos oss siden i fjor høst, sier Gundersen.

Mange ulike bedrifter er engasjert i sykehusbyggingen.

– Gjestene kan komme fra over 40 ulike bedrifter innenfor en periode på fire uker. Nå får vi større kapasitet og kan tilby overnatting til flere, sier Gundersen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår