Spennende samarbeid mellom Maskinentreprenør1 og Heidenreich

 
Spennende samarbeid mellom Maskinentreprenør1 og HeidenreichBildet: Morten Lerengen, VA-direktør i Heidenreich (t.v.) og Andreas Larem, kjedesjef i Maskinentreprenør1
Høsten 2022 lanserte Rørkjøp AS datterselskapet Maskinentreprenør1 med stor suksess. Etter kun 6 måneder kan selskapet skilte med oppunder 50 medlemsbedrifter. Nå satses det på et enda tettere samarbeid med Heidenreich.

– Heidenreich er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Vi ser at tett samarbeid og god samhandel er en suksessfaktor. Det at Heidenreich har en sterk satsning innen VA, og et mål om å være markedets største utfordrer, trigger til godt samarbeid, sier Andreas Larem, kjedesjef i Maskinentreprenør1, i en pressemelding.

Fra 2016 og frem til nå har Heidenreich mer enn doblet sin markedsandel innen salg av VA-produkter.

– Heidenreich sitt VA-mantra består av tre T-er; Tillit, Trygghet og Troverdighet, noe som er viktig for oss å etterstrebe, sier Morten Lerengen, VA-direktør i Heidenreich.  
– Vi ser på samarbeidet med Maskinentreprenør1 som kjempespennende, og vet at her er det enormt mange muligheter. En av våre oppgaver må være å gi medlemmene i Maskinentreprenør1 konkurransekraft i sitt daglige virke, sier han.

Gratis medlemskap

Maskinentreprenør1 har en tydelig strategi om å sikre økt lønnsomhet for alle maskinentreprenører som blir med. Kjeden skal være det samme for maskinentreprenører som Rørkjøp er for rørleggerne; - en kjede som eies av medlemmene, og hvor det er gratis å være med. I ryggen får medlemmene en solid verktøykasse som hjelper i den daglige driften. Målet for 2023 er 100 medlemmer. 
– Det er svært gledelig at Heidenreich er så tydelig på at de vil være med på laget, sier Andreas Larem. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår