- Tidlig involvering reduserer prosjektkostnader

 
- Tidlig involvering reduserer prosjektkostnaderFoto: A Bygg Entreprenør
Gjennom å optimalisere byggets tekniske infrastruktur, mener A Bygg Entreprenør at de kan redusere byggherrens kostnader til tekniske anlegg med opptil 15%.

- Tekniske anlegg utgjør omkring en tredel av kostnadene i et byggeprosjekt. Gjennom blant annet å effektivisere byggets tekniske infrastruktur, med mer rasjonelle føringsveier for rør, elektro, ventilasjon og VA, bidrar A Bygg til å redusere byggherrens kostnader til tekniske anlegg med opptil 15%, forteller administrerende direktør Morten Raugstad.

- Flere og flere byggherrer ønsker oss inn allerede i prosjektutviklingen. De ser at vår kompetanse kompletterer den til arkitekter og rådgivende ingeniører, at vi med våre perspektiver bidrar til å senke kostnadene og dermed øke prosjektets lønnsomhet. Gang på gang ser vi at vi ved å utfordre eksisterende valg og løsninger kan oppnå store besparelser for byggherren, sier han.

- Det er i begynnelsen av prosjektet de største gevinstene høstes, ikke i slutten, forteller Raugstad.

- Vi oppdager ofte et potensial for store besparelser i ferdig utviklete prosjekter. Men når prosjektet er ferdig definert har stort sett toget gått. De mest aktive byggherrene kommer til oss med en gang de har en tomt og en idé. Ved å gi oss en plass rundt bordet allerede i utviklingen av prosjektet sikrer de seg et mer lønnsomt prosjekt, avslutter han.

A Bygg Entreprenør AS er med sine 33 ansatte og en omsetning på 1,2 mrd kroner landets ledende entreprenør innenfor logistikk. Selskapet utvikler, prosjekterer og gjennomfører byggeprosjekter i det sentrale Østlandsområdet.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår