Til Lillestrøm med døtrene

 
Til Lillestrøm med døtreneBildet: Niprox Technology har fokus på vannbehandling av lukkede varme- og kjølesystem.
VVS DAGENE 2022: - Niprox Technology ser frem til årets VVS-happening på Lillestrøm, og vi stiller i år sammen med våre to datterselskap Enerin og Moderne Varme.

Av Bjørn Laberg

Det sier Roy Olav Austbø, daglig leder i Niprox Technology AS til VVS aktuelt.

VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Niprox Technology har fokus på vannbehandling av lukkede varme- og kjølesystem. Niprox-metoden, med fjerning av oksygen, partikler og justering av pH, er effektivt for å minimere energibruken, redusere vedlikehold og øke levetiden på anleggene.

Enerin AS utvikler høytempererte varmepumpe til blant annet industri og matevannsanlegg. Enerin har blant annet utviklet og patentsøkt VacCat – matevannsystem. Dette er en mer kompakt og ressurseffektiv løsning for avgassing og oksygenfjerning i matevann til dampsystemer og prosessvann til industri.

Moderne Varme AS er en teknologibedrift innen moderne varmeløsninger og leverer varme- og kjøleløsninger for proffmarkedet. Basert på bedriftens PureHeat-konsept, leverer Moderne Varme fornybare varmesystem for større bygg.

- Vi har store forventninger til VVS dagene 2022, og håper på godt besøk på standen. Når det gjelder markedssituasjonen per i dag, opplever vi bra aktivitet. Høyere kostnader på både utstyr og leveranser gjør det likevel vanskelig å si noe om året som kommer. Men vi er uansett optimistiske og gleder oss til årets messe, sier Austbø avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår