Til VVS-dagene med FlowFit

 
Til VVS-dagene med FlowFitBildet: Med Geberit FlowFit trenger man ikke lenger å konstant bytte mellom ulike pressbakker. For alle de åtte rørdimensjonene mellom d16 og d75 trenger rørleggeren kun to bakker. Foto: Geberit
VVS-DAGENE 2022: - I år har Geberit lansert et nytt rørsystem som heter Geberit FlowFit. Nå gir vi flere muligheten til å prøve produktene på standen vår, sier Wenche Sydhagen, markedskoordinator i Geberit.

Av Bjørn Laberg

- I utviklingen av systemet har vi hatt rørleggerens arbeidssituasjon i fokus og har nå et system som både forenkler arbeidet og reduserer usikkerhet ved montering. Hovedfordelen er at man enkelt og sikkert kan presse 8 dimensjoner rør med kun to kjefter, noe som øker effektiviteten og reduserer installasjonstiden. FlowFit har blitt svært godt mottatt i markedet, sier Sydhagen til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Produksjonsnettverket omfatter 29 produksjonsanlegg. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 12 000 medarbeidere i over 50 land og en nettoomsetning på 3,5 milliarder sveitsiske franc i 2021.

- Av andre nyheter kan vi nevne at Porsgrund har oppdatert dusjen Showerama Art. Porsgrund og Geberit lanserer for øvrig nye toalettskåler i matt porselen, sier Sydhagen videre.

- Geberit har en teknisk avdeling hvor vi har fokus på smarte løsninger. Vi har en egen Geberit AquaClean-stand hvor det i år er våre tekniske spesialister som er klare for å svare på alle spørsmål rundt montering og andre tekniske spørsmål angående dusjtoalettet. Det blir også mulig å prøve et dusjtoalett på standen vår, understreker hun.

- Vi ser frem til å treffe kundene våre på VVS-dagene. Markedet ser ut til å stå overfor noen utfordringer og for kunden blir det ekstra viktig å velge gode og trygge samarbeidspartnere. Vi opplever at kunder er opptatte av effektive løsninger som er tidsbesparende å montere og produkter med lang levetid, sier Wenche Sydhagen avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår