Tilbyr rammeavtale på VVS- og VA-oppdrag

 
Tilbyr rammeavtale på VVS- og VA-oppdragIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Haugesund kommune tilbyr en rammeavtale på rørlegger, varme- VA og sanitærarbeid, samt sprinkleroppdrag.

Av Bjørn Laberg

Konkurransen gjelder rammeavtale for levering av tjenester knyttet til rør-, varme-, sanitær- og sprinkleranlegg, samt oppdrag knyttet til offentlig VA-infrastruktur innen vannforsyning og avløpshåndtering.

Haugesund kommune har en bygningsmasse på ca 180 000 kvm som består av ulike typer formålsbygg og andre bygninger. I tillegg kan avtalen benyttes til oppdrag knyttet til offentlig VA-infrastruktur innen vannforsyning og avløpshåndtering.

Rammeavtalen har en varighet fra og med 15.12.2023 til og med 14.12.2025 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.

Anskaffelsens verdi anslås til 10 millioner kroner, eks. mva. per år. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: 45 millioner kroner, eks mva.

Oppdragsgiver. Haugesund kommune
Tilbudsfrist: 29. november 2023
Verdi: Inntil 45 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle bygge- og anleggsprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår