Tørstet etter rent vann i Arendal

 
Tørstet etter rent vann i ArendalBildet: Avdelingsleder Asgeir Øybekk leverte ut 5.500 vannflasker til tørste deltakere under Arendalsuka. Foto: Odd Borgestrand
ARENDALSUKA 2021: For 10.år på rad står Asgeir Øybekk ved vannspringen til Norsk Vann på Sam Eydes plass i Arendal sentrum.

Unge og eldre flokker seg rundt, står pent i kø og sikrer seg en halv liter rent vann for ett øre fra den blide avdelingslederen for vann i Arendal kommune.

Siden ett-øringen forsvant ut av det norske myntsystemet for 50 år siden var det gratis vann å hente ved standen til Norsk Vann også under årets Arendalsuke. For to år siden ble det delt ut 18000 flasker med rent vann fra springen. I år kunne ikke produsenten av flasker levere mer enn 5.500, og dermed gikk Asgeir Øybekk tom for flasker ganske så tidlig. 

- Her blir det kamp om vannet, slo han fast, og jo varmere det ble i været, jo lengre ble køen foran Norsk Vann standen. 

For Norsk Vann er dette selvsagt en gimmick for å understreke viktigheten av rent vann og samtidig fortelle forbrukerne at vann er billig i Norge. Her får norske husholdninger levert verdens viktigste vare rett hjem for ett øre liten. I nærbutikken koster en halvliter 21 kroner pluss pant. 

- Det er viktig at vi setter fokus på rent, godt vann til en svært lav pris. Selv om gebyrene de neste årene vil måtte dobles for å sette ledningsnettet i bedre stand vil det fortsatt være landets billigste tørstedrikk, levert fra oss, sier Asgeir Øybekk.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår