Tre rørleggerbedrifter i Innlandet fusjonerer

 
Tre rørleggerbedrifter i Innlandet fusjonererBildet: Det fusjonerte selskapet videreføres som Asbjørn Nordsveen AS
Styrene i Asbjørn Nordsveen AS, Asbjørn Nordsveen Fåvang AS og Rør og Sveiseteam Øst AS har i styremøter 3. september besluttet å fusjonere de tre selskapene.

Fusjonen vil tre i kraft innen utgangen av 2020. De tre selskapene har en årlig omsetning på ca. 100 mill. og har 53 ansatte. Asbjørn Nordsveen AS har 56 års historie med positiv utvikling.

Det fusjonerte selskapet videreføres som Asbjørn Nordsveen AS.

Rør og Sveiseteam Øst vil være navnet på vår felles industriavdeling. Daglig leder er Lars Arne Kvarberg. De fusjonerende selskapene har kompletterende kompetanser og har stor virksomhet både i privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapets hovedmarked er Innlandet.

- Dette er et interessant markedsområde med forventet stor aktivitet framover. Vi merker også stigende interesse for selskapets tjenester fra kunder på Romerike og i Oslo. Vi har stor tro på mulighetene framover, slik at de ansatte fortsatt kan ha trygge og interessante arbeidsplasser i en bedrift som er eiet, styrt og ledet fra Innlandet, skriver Asbjørn Nordsveen AS i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår