TROX Auranor Norge endrer organisasjonen

 
TROX Auranor Norge endrer organisasjonenORGANISASJONSENDRINGER: Fra venstre: Tormod Grindstad, ny Production Development Manager, Sturla Ingebrigtsen, ny Head of R&D og Tore Stenbråten, ny produksjonssjef.
TROX Auranor Norge AS kunngjør organisasjonsendringer for å styrke og optimalisere virksomheten.

Endringene vil bidra til å videreutvikle produksjons- og produktutviklingsavdelingen, samt legge til rette for økt vekst og forbedret leveringspresisjon.

Tormod Grindstad har vært Produksjonssjef for TROX Auranor Norge de siste 5 årene og vil nå gå over i rollen som Production Development Manager.

- Vi har planlagt å øke investeringene i årene som kommer, og i sin nye stilling vil Tormod være ansvarlig for å øke robotiserings- og automasjonsgraden hos TROX Auranor. Med sin omfattende erfaring innen produksjon og automasjon, vil Tormod være avgjørende for å utvikle vår produksjon til å bli mer konkurransedyktig og ta nye steg innen digitalisering og innovasjon, sier administrerende direktør John Georg Storvik.

Tore Stenbråten, som har vært Head of R&D i 22 år og totalt i selskapet i 34 år, vil fra 1. august 2023 ta over stillingen som produksjonssjef.

- Tore har et sterkt engasjement for kontinuerlig forbedring og vil bringe sin ekspertise innen forskning og utvikling til produksjonen. Etter så mange år i bedriften har Tore stor kjennskap til vår produksjon og LEAN produksjonsfilosofi (Just in Time). Han vil ha en nøkkelrolle i å sikre høy kvalitet, effektivitet og økt produksjonskapasitet og i tillegg bidra til å nå målet om å bli en av Norges beste arbeidsplasser, forteller Storvik.

- Vår Business Development Manager, Sturla Ingebrigtsen, vil tiltre rollen som Head of R&D fra 1. august 2023. Sturla har vært hos oss siden 2017 og har mye teknisk kunnskap og erfaring fra bransjen. Med sin sterke kompetanse innen ventilasjonsfaget og sin forretningsforståelse, vil Sturla bli en sterk leder for forsknings- og utviklingsarbeidet hos TROX Auranor Norge. Han vil ha ansvar for å drive innovasjon, identifisere nye markedsmuligheter og utvikle produkter og løsninger for framtiden, sier John Georg Storvik, og legger til at han er svært glad for å ha fått på plass disse endringene og at TROX Auranor er heldige som har så mange erfarne og kompetente personer som gjør en slik rokering mulig.

Bildet: Administrerende direktør John Georg Storvik, TROX Auranor Norge AS

Om TROX Auranor Norge AS:

TROX Auranor Norge er en ledende leverandør av luftfordelingsutstyr og systemer. Gjennom snart 50 år har selskapet drevet produktutvikling, produksjon og salg av luftfordelingsutstyr i Norge. Med en omfattende portefølje av produkter og tjenester tilbyr TROX Auranor energieffektive og bærekraftige løsninger. All produksjon og utvikling skjer ved fabrikken på Jaren på Hadeland, og TROX Auranor Norge har i dag 180 ansatte.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår