Utlyser bassengprosjekt i Hol kommune

 
Utlyser bassengprosjekt i Hol kommuneBildet: Bassenget ved Hallingskarvet skole ble oppført i 1975. Foto: Sweco
AKTUELLE PROSJEKTER: Hol kommune søker totalentreprenør for rehabilitering av svømmebasseng ved Hallingskarvet skole.

Av Bjørn Laberg

Dette omfatter rehabilitering av bassengkonstruksjonen samt helt og delvis utskifting av VVS-teknisk utstyr som sanitær, luftbehandling og bassengteknikk.

Bassenget ved Hallingskarvet skole ble oppført i 1975. Bassengrommet ble oppført i sin tid som et tilfluktsrom – yttervegger, innervegger samt dekker er av betong. Bassengkonstruksjonen er også betong, med flislagte overflater i bassengrommet og eksponerte betongoverflater i teknisk rom i kjeller. Svømmehallen skal rehabiliteres for en videre ønsket brukstid på minst 30 år.

Litt om VVS-delen av prosjektet:

• I et sidestilt teknisk rom for bassengrommet er det ventilasjons-, avfuktings- og oppvarmingsaggregater for selve bassengrommet. Ventilasjonsaggregatet som ventilerer, oppvarmer og avfukter bassengrommet er byttet for ca. 5 år siden. I teknisk rom kjelleren under bassengrommet er dagens utstyr for vannbehandling plassert. 

• På bakgrunn av at dagens tekniske rom i kjeller har for lite areal er det sett behov for et ekstra arealer for plassering av teknisk utstyr. Deler av disponibelt rom vegg-i-vegg på nordsiden av bassengrommet er planlagt benyttet til dette formålet. Det monteres vannmengdemålere som skal kunne tilknyttes SD-anlegg i forbindelse med forbruksvann.

• Det nye tekniske rommet skal inneholde ett nytt ventilasjonsaggregat, som skal ventilere det ne tekniske rommet tekniske rom vannbehandling og inspeksjonsganger rundt bassenget i kjelleren. Tilluften skal spesielt tilføres ved tavle vannbehandling og annet teknisk utstyr vannbehandling. Aggregatet skal ha en luftmengde på min. 2200 m3/h.

• Det skal medtas et el.skap med controller DDC-regulator. Automatisk styring av temperatur og luftmengder. I regulatorfront skal det være betjeningstaster for vifter og sirk.pumpe, drifts- og feillamper for vifter med mere.

• Det innebygde årsuret skal ha automatisk vender for sommer/vinterdrift. Regulatoren skal vise i klartekst luftmengder, spjeldinnstilling, ventilåpning, temperaturer, driftstimer for begge vifter samt drift og feilmeldinger.

Oppdragsgiver: Hol kommune
Tilbudsfrist: 1. mars 2024
Verdi: cirka 10 millioner kroner

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår