Vaillant Group Norge endrer sin forretningsmodell

 
Vaillant Group Norge endrer sin forretningsmodellBildet: Brødrene Dahl overtar importansvaret i Norge for Vaillants produktportefølje. Fra venstre: Benny Simonsen, Daglig leder / salgsdirektør Nordic Vaillant Group, Per Stryhn, Nordic Country Director Vaillant Group, Anders Weldingh, Kategori- og innkjøpsdirektør Brødrene Dahl og Terje Ermesjø, Kategorisjef Teknisk VVS/ Brann & Energi Brødrene Dahl.
Vaillant Group Norge har signert en avtale med Brødrene Dahl om å ta over importansvaret for hele Vaillant sin produktportefølje med virkning fra 01.03.2022.

- Som en av markedslederne i Norge innenfor varmepumper, solvarme, el-kjeler og annet oppvarmingsutstyr til vannbårne systemer, ønsker Vaillant å styrke sin tilstedeværelse i det norske markedet ved å endre forretningsmodell. Vaillant har som mål å kunne nå enda bredere ut i markedet og, samtidig som ivareta support og service på samme nivå som i dag. Vaillant har en klar strategi om å være en av markedslederne innenfor varmepumpesegmentet for vannbårne systemer, skriver Vaillant Group i en pressemelding.

Vaillant har signert en avtale med Brødrene Dahl om å ta over importansvaret for hele Vaillant sin produktportefølje med virkning fra 01.03.2022. Endret strømsituasjonen i Norge og pågående utfasing av fossile energikilder har imidlertid ført til en kraftig etterspørselsvekst i energiløsningsmarkedet, noe Brødrene Dahl ønsker å ta en større del av. Satsingen skjer parallelt med Vaillant Groups strategiomlegging for det norske markedet. Vaillant vil fokusere mer på partnersamarbeid og markedsføring i det norske markedet. Partneren vil jobbe med oppgaver som Vaillant tidligere har håndtert selv inkludert løsningssalg, prosjektering og support. Brødrene Dahl vil overta importansvaret i Norge for Vaillants produktportefølje.

- Det er også gledelig at Brødrene Dahl har valg å styrke sin kompetanse på Vaillant sine produkter ved å ansette fem medarbeidere som i dag er ansatt hos Vaillant Group Norge AS. Dette vil være med på å sikre at Brødrene Dahl kan tilby sine egne og Vaillant sine kunder den prosjekteringen, salgsstøtten og supporten de har behov for innenfor energiløsningene de tilbyr markedet, heter det videre i pressemeldingen.

- Etterspørselen etter energifleksible løsninger er sterkt økende, og i takt med økende energipriser, er tidspunktet for å ha en enda sterkere representasjon i markedet nødvendig. Brødrene Dahl har en landsdekkende organisasjon med 54 servicesentre, hvor nærhet til kundene er godt ivaretatt. Dette inkluderer også tekniske avdelinger rundt om i landet som blir viktig for Vaillant kundene, skriver Vaillant Group Norge avslutningsvis i pressemeldingen.

Vaillant vil beholde sin serviceavdeling i Norge slik at alle forpliktelser på solgte systemer blir godt ivaretatt.

Vaillant Group Norge AS ble grunnlagt i 2008 og har siden sommeren 2011 hatt sitt norske hovedkontor i Vestby. Vaillant Group Norge AS er et heleid datterselskap av Vaillant Group med hovedkontor i Remscheid i Tyskland. Vaillant Group, som et av de markeds- og teknologiledene selskapene på området varme og fornybare energiløsninger, utvikler skreddersydde produkter, systemer og tjenester for boligkomfort.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår