Wavin presenterer nytt fjernvarmesystem

 
Wavin presenterer nytt fjernvarmesystemBildet: Calefa II er Wavins nyeste fjernvarmesystem som dekker alle behov for oppvarming av hus, varmtvann og samtidig fjerner behovet for å ha en varmtvannsbereder i boligen
Wavin vil presentere Calefa II, deres nyeste innovasjon innen fjernvarmesystemer, under årets Urban Energi-messe.

Calefa II er Wavins nyeste fjernvarmesystem som dekker alle behov for oppvarming av hus, varmtvann og samtidig fjerner behovet for å ha en varmtvannsbereder i boligen. I tillegg har Wavin fokusert på å optimere brukeropplevelsen med den nye fjernvarmeenheten. 

-  Calefa II er en elektronisk styrt brukersentral som leverer både varmt tappevann og varme til boenheten. Den kan også kobles til utekompensering. Enheten regulerer seg selv, men brukeren har muligheten til å sette egne preferanser og varmekurver etter behov. En unik egenskap ved Calefa II er at den etter to uker lærer brukerens varmtvannsmønster og dermed optimaliserer boenhetens energiforbruk. En annen betydelig fordel er at med Calefa II trenger man ikke en varmtvannsbereder, det er alltid varmtvann ved behov, forteller Tom Ole Stenberg, teknisk sjef VVS Wavin Norge. 

Effektiv varme uten å bruke strøm

- Essensen er at fjernvarme reduserer presset på det eksisterende elektriske nettet, og er et svært viktig bidrag for å avlaste elnettet, sier Stenberg.
Det eneste strømbehovet i en boenhet med Calefa II vil være lys og andre elektriske apparater, noe som er fordelaktig med de stigende strømpriser. Calefa II er den eneste fjernvarmeenheten som blir levert fullisolert, noe som betyr at brukeren har full kontroll over energistyring og minimalt varmetap.

- Med Calefa II er brukeren i fokus. Som forbruker ser vi ikke rørene under bakken eller hvordan varmen kommer. Vi vil ha varmtvann når vi skal dusje og et system vi kan stole på, og som er lett å ha i hjemmet. Dette er et produkt som installeres i boenheten, og blir en synlig del av noe usynlig. Wavin skal ha sluttbrukere som er fornøyde og dette innebærer å ha et system som er enkelt å bruke, tar liten plass og gir kontroll og oversikt, forteller Stenberg.

Bildet: Med Calefa II er brukeren i fokus og er et system som er enkelt å bruke, tar liten plass og gir kontroll og oversikt

Han fortsetter: 
- Wavin både har, og føler et stort ansvar for de produktene som selges på markedet. Derfor ønsker vi å ha kunnskap om prosjektene det leveres til, og etterfølgende kundeservice. Om det oppstår problemer så er Wavin der med sin kundeservice for å bistå våre kunder på best mulig måte.

Deltar på Fjernvarmedagene

Besøkende på Fjernvarmedagene Urban Energi 8.-9.november i Oslo vil få mulighet til å se Wavins nye fjernvarmesystem, Calefa II, hvor begge modeller blir demonstrert. 
- Både S og V modellen blir presentert i 1:1 størrelse. Besøkende er velkommen til å slå av en prat og få høre om flere fordeler ved brukersentraler fra Wavin, forteller Stenberg. 

Stenberg ser frem til å delta på årets messe, og inviterer alle besøkende til å utforske Wavins innovative produktløsninger.

- Vi ser fram til å møte bransjefolk og høre om hvilken erfaring som finnes rundt i landet, og deres tanker rundt både utbygging, distribusjon og politiske spørsmål. Det blir også spennende å presentere hva Wavin kan tilby innenfor fjernvarmesystemer, og samtidig få verdifull informasjon om markedets behov og andre perspektiver knyttet til fjernvarme, avslutter Stenberg. (bildet)

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår