Ahlsell oppnår Platinum-nivå innen bærekraft

 
Ahlsell oppnår Platinum-nivå innen bærekraftBildet: Christina Lindbäck, CSO i Ahlsell Sverige
EcoVadis har de siste syv årene vurdert bærekraftarbeidet i Ahlsell, og i fjor ble selskapet for første gang tildelt gullmedalje. For arbeidet med å bygge et mer bærekraftig samfunn har Ahlsell nå avansert til Platinum-nivå.

Dette er den høyeste utmerkelsen EcoVadis tildeler selskaper.

- Vi er enormt stolte over at forbedringsarbeidet vårt har gitt resultater. Å få Platinum i EcoVadis innebærer at vi både styrker posisjonen vår som et bærekraftig alternativ for kundene våre, og at vi styrker varemerket vårt som en attraktiv arbeidsgiver. For leverandørene våre er det også en trygghet å vite at vi har oppnådd platinumnivået i EcoVadis, og at vi dermed kan videreføre deres bærekraftarbeid ut mot kundene våre, sier Christina Lindbäck, CSO i Ahlsell Sverige, i en pressemelding.

EcoVadis sitt globale nettverk har hittil analysert mer enn 75 000 foretak som bedømmes på en skala fra 0 til 100. Bedømmingen bygger på 21 kriterier innenfor områder som miljø, HR og ansattes rettigheter, etikk og ansvarlige innkjøp. Metodikken bygger på internasjonale corporate social responsibility-standarder (CSR), inkludert Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 26 000. I år hevet Ahlsell seg 5 poeng, fra 68 til 73 av 100 mulige poeng.

- Jeg vil uttrykke min takknemmelighet til alle våre kolleger, som har gjennomført forbedringene våre i løpet av året som har gått – og som dermed har gjort oss i stand til å ta steget opp på EcoVadis sitt høyeste nivå. Når det er sagt har vi ikke oppnådd et perfekt resultat – så vi kommer til å fortsette å arbeide videre med å forbedre scoren vår, og bli enda bedre på bærekraftige produkter, tjenester og løsninger, sier Christina Lindbäck.

Resultatet i 2022 innebærer at Ahlsell sitt arbeid med bærekraft er innenfor de beste fem prosentene i sin kategori og topp én prosent blant alle selskapene som ble vurdert.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår